Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Lengabor

/ #180

2012-07-30 22:50

Van egy nagyon jó online tévés műsorújság, Animare TV újság a neve, ott elég jól vissza lehet követni a múltat is. Kis kereséssel kiderül, hogy az AXN Sci-fi-n 2010. június 5-én szombaton, délelőtt 10 órakor adták le az InuYasha 53. részét. Szombaton és vasárnaponként 4-4 részt adtak egymás után (tíztől délig). Ugyanakkor szerintem valami nem stimmelt, mert júliusban egyáltalán nem adták, 2010. augusztus 16-án hétfőn folytatták a 85. részel, de akkor már éjjel 2-kor... Innentől vasárnap és hétfő éjjel adtak 2-2 részt kettőtől háromig. 2010. szeptember 19-én vasárnap éjjel fél háromkor adták le a 104. részt. Azóta a csatornán nem volt InuYasha.
Az Animaxon pedig utoljára 2011. szeptember 4-én vasárnap volt látható.
Még egy érdekesség: 2008. szeptember 19-én írta meg a sorozatjunkie nevű oldal, hogy "A Joey 2. évad ellen ugyanis az RTL már nem Inuyasha-t fog adni, hanem Portré – Rendszerváltók címmel egy új műsort, melynek első adása Pozsgay Imréről fog szólni." Azóta az RTL-en nincs Inu.
A szinkronos felvetésedre csak annyit, hogy én nem állítottam, hogy készülne már a szinkron, sőt, csak tényeket mondtam, hogy ilyen esetben mi a szokásos eljárás. Nem értettem félre semmit, csak leszögeztem, hogy az esetleges felvetés is alaptalan (sajnos).
Wiki: igaz, nyilván kevés olyan elmebeteg van, akinek az az életcélja, hogy hamis adatokkal lásson el egy mindenki számára készült online enciklopédiát, de sosem lehet tudni. Ott csak a rendszer visszásságaira hívtam fel a figyelmet.
Egyéb mondanivalóm ezzel kapcsolatban nincs, de ha gondolod a "grammlex121@gmail.com" emailcímen elérsz. Minden jót! :)