Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #186

2012-09-06 18:06

Hmm, te is erre a címükre írtál Lengabor?
axn-ce@spe.sony.com
Csak mert nekem azóta se jött rá válasz (most is megnéztem és semmi) és utólag kiderült, hogy ez egyben az Animax e-mail címe is, ahonnan anno szintén nem kaptam választ azóta se, mikor az Animaxnak is írtam valamikor 2012. februárjában. Te melyik, milyen e-mail címre írtál nekik? Ám akkor mi a csudának ígérgették, hogy 2012-ben nagy eséllyel leadja az Animax magyar szinkronnal? Főleg a Final Act-ot illetően. Mutattad, linkelted nekik ezt a petíciót? Ha még nem, szerintem utólag kérlek tedd meg és kérlek azt is írd meg nekik, hogy tapasztalatból tudod, látod hogy az Animax Facebook-os oldala már nagyrészt inaktív, semmi hivatalos infó nincs ott és hogy csak néhány ember tartja néha életben, tehát amit mondtál. Az RTL2 ügyében milyen az a nem egyértelmű válasz? Az AXN és az Animax részéről ez eléggé szomorú, az RTL Klub részéről pedig még mindig bosszantó, hogy ott ülnek a szinkron anyagon, ami már rég megvan a 6. évad végig (167. részig), igazán átadhatnák másnak! Nehogy már örökre ott ragadjon az és kárba vesszen. Ezekről is írtál nekik? Ha nem, akkor kérlek! És köszi szépen mindent.