Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Lengabor

/ #189

2012-09-07 00:26

Szerintem elég érthetően és világosan elmondtam, hogy az Animax facebook oldalát hanyagolják el, az AXN-én naponta több új poszt is megjelenik. Én sem vagyok hülye, hogy olyan helyen érdeklődjek, ahol nem válaszolnak.

"Manapság szinte mindenki az AXN facebook oldalán érdeklődik" --> ebből hogy jött, hogy én is emailt küldök?

"ahol a kérdések 90%-ra válasz is szokott érkezni maximum két-három napon belül" --> ebből elég egyértelmű, hogy foglalkoznak az oldallal.

"mióta az Animax nem válaszol senkinek, majdhogynem anarchia uralkodik az ő facebook oldalukon" --> érted, az Animax (AZ Ő OLDALUKON) nem válaszol, az AXN igen.

"Ráadásul az Animax csődközelben van, és finoman szólva sem méltatják még válaszra sem a rajongókat." --> no comment...

"mint említettem az Animax nagyon rosszul áll, és tényleg hallgatásba burkolóztak. Viszont az AXN nevű csatornánál (ami ugyanúgy a Sony nevű cég tulajdonában áll, mint az Animax) sokkal jobb az anyagi és egyéb helyzet, ráadásul ott tényleg a rajongók az első számúak, akiknek szinte minden esetben választ adnak" --> szintén no comment...

Néha próbálj meg szöveget is értelmezni. Ami pedig az Animare TV újság nevű oldalt illeti: Googlebe beírod, és láss csodát, első találat.

Egyébként a facebook kijelzi, ha hozzászólnak ahhoz, amit én linkelek, és mivel a petíció létrehozója Hoffman Eszter, így nem volt nehéz rájönni, hogy te vagy az.

Tényleg ne vedd kioktatásnak, de nem szeretem, ha hülyének néznek. Én csak segíteni akartam, ennél több tőlem nem telik, akármennyire is szeretném. Minden jót!