Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #190

2012-09-07 09:17

Nem veszem kioktatásnak és nem néztelek, nem nézlek hülyének, remélem te se engem! Elsőre nem volt minden egyértelmű (van úgy, hogy néhány dolog nem mindig egyértelmű a számomra, tudok szöveget értelmezni, plusz anno enyhe diszfáziám volt, mely a diszlexia enyhébb formája, melynek nyomai bennem vannak néha) és fáradt is lehettem. Ez nem utólagos mentség akar lenni, hanem így van, bármikor megeshet ez, vagy hasonló bárkivel. Megnéztem a Google-n az Animare TV újságot, de nem sokat értem, érek vele. Csupán egy lebutított port.hu, a port.hu-n több műsor és tévécsatorna található. Ha meg itt is, csak nem vettem észre, akkor bocsi, ám hogyha így van, tök mindegy, de talán a port.hu bővebb. Jó, elnézést hogy pontosítani mertem, hogy melyik hozzászóló vagyok ott én, inkább örülhetnél, hogy szóltam,...

Egyébként most jutott eszembe nemrég, hogy akkor minek töröltették korábban (néhány hónapja) a Youtube-ról a Final Act magyar feliratos verziót? Miért, minek ha nem valószínű, hogy mostanában nem lesz magyar szinkronos folytatás? Mert mondták és mondtuk, hogy folytatás miatt töröltethették. Akkor talán az RTL2 még egy kis esély és talán ők folytatják vagy a 167. részig, vagy a Final Act-tal, vagy mindkettővel, csak még bizonytalan és titok, ha lesz valami jobb lépés az ügyben. Hisz ők ott a Facebook-on még nem adtak egyértelmű választ és írták, hogy hamarosan tájékoztatnak minket. Szóval ők talán léptek, lépnek az ügyben majd mostanában. Majd néha visszanézem a linkeket, amiket itt adtál. Ha egyéb fejlemény van RTL2-től a folytatás ügyben, ettől még kérlek szólj, szólhatnál itt és ha van link, akkor azt is linkeld róla kérlek! Köszi.