Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #192

2012-09-08 16:14

Én szeretek a bizti kedvéért szólni, nehogy már ebbe köss bele és ne gúnyolódj, erre semmi szükség,...! Az eddigi hozzászólásaid alapján, reméltem nem vagy ilyen (is). Senki nem oktatott ki jogtalanul, se sehogy, pláne én nem, csak a bizti kedvéért mondtam, hogy én ott a Facebook-on ugyanaz az Eszter vagyok, elnézést! Tudod, lehet más Eszter is, semmi bizonyíték nincs a szavamon kívül, hogy ugyanaz lennék! De majd akkor lehet, hogy semmit se mondok a bizti a kedvéért és akkor remélhetőleg nem lesz miért belém kötni,...! Én is vissza szoktam olvasni dolgokat, akár hiszed, akár nem! Igen, képzeld örültem és örülök, hogy segítettél, nem egyszer megköszöntem (bár a megköszönést tudtommal nem illik se kérni, se követelni, pláne nem felhozni, ha valahol mégis elmaradt, csak adni illik magunktól illemből, mint néhány esetben a borravalót), ha nem vetted volna észre! És még én nem figyelek oda, ami nem igaz, hát inkább te nem nagyon,... Én nem akartam ezt, te kezdted, semmi rosszat, vagy bántót nem mondtam! Remélem, ennek nem lesz folytatása!

Mondjuk az InuYasha nem jött ki DVD-n magyar felirattal sehol se (esetleg talán Japánban japán szinkronnal és feliratmentesen), pláne nem a Final Act, csak a 113. részig, vagy korábbi 100 valahányadik részig jelent meg anno DVD-n magyarul Magyarországon. Így nincs semmi ilyen jogi baj (én legalábbis így tudom), ennyi erővel az összes nyelvű és az feliratú Final Act részt törölhetnék a Youtube-ról, mégse történt meg.

Előre is köszi a további infókat (most is megköszöntem)!