Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #196

2012-09-10 09:26

Nekem azt hiszem, inkább Animaxos és RTL Klubos felvételek vannak meg vegyesen. Ameddig az RTL Klub adta anno vágatlanul, azt hiszem, addig minden rész RTL Klubos, de nem biztos, ám Animaxos is van. Na igen, akkor adnák nagy eséllyel vágatlanul, ha este adnák, ami remélem úgy lesz, ha majd folytatják. Hát ja, anno az volt a baj, hogy az RTL Klub szabályt szegetett és nem hétvégenként délelőtt kellett volna mennie 12-es korhatárral, hanem este 8-9 körül, vagy után 16-os korhatárral, erről hallottam. Részben ezért fejezték be az adását, részben mert néhány rész a 7 zsoldos miatt durvább volt, részben meg azért, mert tudtommal egy apuka néhány perc előítélete során betelefonált az RTL Klubnak és komoly panaszt tett. Pedig nem is ismerte a sorozatot, ne a kisebbség döntsön már, pláne olyanok nem, akik nem is ismerik, csak vakon ítélkeznek néhány durvább perc alapján,... Az ilyet nagyon utálom! Mindig könnyebb a műsort hibáztatni és nem önmagunkat,... Ha neki durva, nem tetszik, ne nézze és akkor ne engedje a gyerekének se. Állítólag a gyereke miatt is emelt panaszt, hogy azt nézte stb. Nekem nem annyira fontos a stáblista, szóval nekem mindegy, hogy ott van-e a végén, vagy sem. Általában nem érdekel, de ha van, az se baj, tehát vegyesen, amolyan középúton állok hozzá.