Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

NANA

/ #211

2012-10-20 14:39

Aláírtam a petíciót! Ahogy kérted, persze el is olvastam a leírás és mi egyéb! A barátaim körébe már megosztottam, remélhetőleg ők is alá fogják majd írni! :) Igyekszem annyi emberrel ismertetni ezt a petíciót ahánnyal csak lehetséges! De sajnos a mi petíciónkra is szeretnék időt rászánni, mivel mostanság tény és való hogy nem nagyon tudtam/tudtuk hirdetni! Bár tény és való, hogy én már annyira nem rajongók az InuYasháért, mint annak idején, az oka pedig az hogy állandóan ismételték a részeket, melyeket már tudtam is, sőt el is tudtam volna mesélni az összes eddigi részt, melyeket leadtak! Bizonyára már észrevetted, hogy alig vannak már InuYasha rajongói oldalak, amiben én sem csodálkozom már. Persze örülnék ha továbbra is lenne InuYasha, a abba maradt részeket továbbra is kéne folytatni, ám a jogok megvannak, de a RTL Klub valamiért nem akarja leadni, vagy átadni egy másik csatornának! Hallottam olyat is, hogy az Animax leadta volna az összes eddigi részeket is, csak hogy meg kellene várni míg az RTL KLUB leadja teljesen az évadokat, tehát addig egyik csatorna sem tud hozzáférni, legalábbis egyelőre! :( Ha az RTL leadná teljesen a 100.résztől tovább, akkor valószínű hogy valamelyik csatorna már átvenné és leadná újra és rendesen! Azt még hozzáadnám, hogy az InuYasha is egy anime/manga! Mellesleg, ha nem is adják le, legalább ki is adhatják DVD-n, nekem még az is megfelelne, esetleg mangában. :)

Köszönöm hogy elolvastad a hozzászólásomat, valamint hogy te is aláírtad a petíciónkat! :) Én alá is írtam, meg is osztottam bár emberrel, minden jót! ( http://www.peticiok.com/probaljuk_meg_fellenditeni_egyutt_az_animes_piacot )