Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #212

2012-10-22 16:22

Köszi, hogy aláírtad a petíciómat és előre is köszi, ha néha segítesz reklámozni. Igen, valóban aláírtam a tiedet. Tévedsz, van jó pár InuYashás rajongói oldal, én legalábbis sokat találtam az idő folyamán, amióta végignéztem (Final Act-ig, mely 7. évadja egyben záróévadja is) az InuYashát (többször is végignéztem már), legfeljebb néhány közülük már nem nagyon aktív, vagy semennyire se az. Egyszer én majd lehet, hogy csinálok egy oldalt róla, még meglátom. Igen, tudom jól az RTL Klub hozzáállását, meg ezt az egészet a folytatásról, annak hiányáról stb. Tudom jól azt is, hogy ez egy anime, plusz egy manga. Mint tudhatod, a 167. részig (6. évad végéig) le van szinkronizálva magyarra, de sajnos csak a 113. részig van magyarul. Én utána angol szinkronnal néztem tovább és a 7. évadját (Final Act-ot), ami egyáltalán nincs még magyarra fordítva, azt japánul néztem eleinte magyar felirattal. Majd nehezen angolul is megtaláltam. Picit rosszabb a minősége, főleg a hangminősége, de nem baj. Amikor újranéz(t)em, már mindig az angol 7. évadot nézem hozzá, ha már ott tartok az újranézésnél.