Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

NANA

/ #213

2012-10-23 01:01

Nem tudom, de valamiért olyan érzésem kezdet el lenni, hogy te totálisan lenézel engem vagy másokat! Már ne is haragudj, de totálisan úgy kezeltél bennünket, részben engem mint aki eddig nem is látta az InuYashát, csak magyarosan amit leadtak! Hatalmasat tévedsz, mert nem így van! Már mindegyik részt láttam amelyeket nem is hajlandóak leadni! Nem tudom honnan vetted ezt, és nem tudom mi okból kellett neked a közös petíciónkhoz is linkeket adnod? Kicsit tényleg felháborító a dolog, hogy úgy kezeled a rajongókat, mintha életükbe először néztek volna InuYashát! Elárulom neked, kedves hogy az összes InuYasha részt láttam! + A moviek! Még egy ilyen hozzászólást nem kérünk! Nem tudom mit képzeltél magadról.... De tényre ezúttal messzire mentél a keleténél is! Nem tudom mi jogon oktatód ki az embereket, rákérdezhettél volna max, linkeket meg kár volt belinkelned, ennyire hülyének nézel mindenkit, aki aláírja a petíciódat? Kicsit fogjál vissza magadból, ha lehet! Mert úgy hallottam hogy nem ez volt az első eseted, hogy kioktatsz másokat, mintha életük nagyobb hibáját követték volna el! (Nem InuYasha az egyetlen anime a világon, már bocsi!)