Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #223

2012-11-02 20:32

Én nem akartam vitát és nem vagyok se lenéző, se ilyen-olyan, csak mert egyesek azt hiszik, hallják és olvassák rólam,... Az ő petícióján reagáltam neki szinte mindenre. De se itt, se ott nem szeretnék vitát! Úgy néz ki, van aki szereti feladni a küzdelmet egyes animékért, főleg akkor, ha azt egy másik ember is szereti, akivel némi vitája volt. Hát ez van,... Kagome pedig szokásosan lenéző, csak mert nem japán hanggal szeretem, főleg ezért támad. Plusz mert egyszer mertem hirdetni az ő oldalán is a petíciót. Nem tudom hol hirdethetném, ha nem témába illő oldalakon. Néha igenis kell hirdetni a petíciókat, különben honnan szerezzenek róla tudomást mások. De én lezártam ezt, főleg ha más(ok) is!

Egyébként van néhány egyéb fejlemény, igaz nem magyar ügyben, de azért érdekes és elmondom. Akit érdekel, az megnézi, akit nem, az nyilván nem. Nemrég újra rákerestem a Final Act-ra angol szinkron ügyben és végre találtam már hivatalos angol szinkront róla. :-) Ezt félig azért is tudtam már korábbról, mert nagyjából 1 hete egy rövid Inus videó alatt a hozzászólások között olvastam, hogy október vége és november eleje körül már lesz InuYasha Final Act hivatalos angol szinkronnal. Reméltem és örültem, hogy ez nagy valószínűséggel már igaz és hogy kicsit később rákeresek újra. Igaz, korábban is (nagyjából fél éve) hallottam róla itt-ott, hogy valószínűleg lesz neki hivatalos angol szinkronja. Hisz mint tudod, hivatalos angol szinkronú a 167. részig volt korábban, ami a 6. évad vége, de most már a Final Act-nak is lett. :-) Azért hangsúlyozom ennyire a hivatalos angol szinkront, mert volt, van neki nem hivatalos is, ami rosszabb ehhez képest, de azért úgy önmagában az is jó és ritka a neten az a változat. Jó a hivatalos angol szinkronja a Final Act-nak, szinte olyan, mint az előző évadok angolul, egyedül Kagome hangja fura és magas benne egy picit (korábbi angolhoz képest főleg), a többi oké és InuYasha hangja is a régi, mármint a régi eredeti angol. :-) Persze aki nem tudja, milyen az, az még nem tudja. A Final Act hivatalos angol szinkronja még csak a 4. részéig van meg a neten, még csak addig adták le. Biztos vagyok benne, hogy heteken keresztül sorba leadják külföldön a részeit és felteszik a netre. :-) Én már le is szedtem mind a 4 új angol szinkronos részét (csak 2 részletben tudtam, hogy part 1, part 2, de nem nagy baj, jobb mint sehogy). Majd néha visszanézek és a többit is majd letöltöm, meg fogom nézni. Igaz, maga a szinkron nem sokban tér el a nem hivatalos korábbi ritka angol szinkronjától, de nem baj, így a hivatalossal már jobb. Akit érdekel, az írja be a Youtube keresőjébe, hogy "InuYasha Final Act English dubbed".