Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #226

2012-11-16 15:39

Értem Lengabor, gondolkoztam is, hogy az az angol fandub szerintem túl jó fandubnak, így néha azt gondoltam nem egy másik stáb csináltatta-e. Igen, tudom hogy október elejétől kezdték el leadni péntekenként angolul a Final Act részeit. Úgy értem már azóta egy ideje tudom, de azért köszi. Sejtettem, hogy Kagome és Sesshomaru hangjai azért mások, mert mások szinkronizálták őket a Final Act-ban.

Kicsit elkezdett bosszantani a Youtube-on lévő part 1-es, part 2-ős megoldás, elmondom miért. Mert valójában jobb szeretem egyben és mert a part 1-ek végén, meg a part 2-ők végén fél, vagy 1 perces ismétlés van, ami így duplán van úgy meg. Szóval a Youtube-ra a feltöltője kissé rosszul vágta, vágja ketté a részeket. Írtam neki erről levelet Youtube-on, de egyelőre semmit nem reagált. De már nem olyan fontos, ugyanis a részek a Youtube-on a justanimedubbed.tv weboldal felvételeiből, feltöltéseiből származnak, legalábbis a legtöbb. A részek felső sarkában a részeken belül, mármint a videó felső sarkában ott a weboldal címe. Eddig Youtube-ról töltöttem le part 1 és part 2-ként a Final Act eddig leadott, feltett angol részeit. De már töröltem őket, elmondom miért. Gondoltam a justanimedubbed.tv weboldalon hátha egyben vannak fent a részek, meg is néztem, hogy így van-e (mármint egyben egy rész és nem kettévágva) és szerencsére igen! Fogadok a Youtube-ra feltöltő illető onnan szedi le egy globálisabb Firefox videóletöltő kiegészítővel, majd az elején levágja a főcímdalt és kettévágja a részt, majd így 2 részletben part 1 és part 2 végződéssel tölti fel. Nekem már rég le van töltve, fel van telepítve 2féle videóletöltő kiegészítő a Firefox-hoz. Egyik a Download Helper, a másik neve meg Flash Video Downloader Youtube Downloader. Sajnos ezek egyikével se tudtam letölteni a Just Anime Dubbed TV oldalról a Final Act angol részeit egybe, mely kissé elszomorított. (Letölteni a lejátszás elindítása után azt lepause-elve kell, különben nem azt tölti le.) Majd arra gondoltam, keresgélek a kiegészítők között más videóletöltő kiegészítők közül egy olyat, mely globálisabb és még több, vagy akár az összes típusú, beágyazású videót letölti (még talán blokkoltakat is). Tehát most már én is egy globálisabb Firefox videóletöltő kiegészítővel szedtem, szedem le a részeit egybe. A kiegészítő neve Ant Video Downloader. Természetesen elolvastam a kiegészítő leírását, mielőtt telepítettem a Firefox-hoz. Eléggé meggyőzött és gondoltam ártani biztos nem árt és kipróbáltam. Teljesen igaz, globálisabb és jobb. De ettől még meghagyom a Download Helper-t és a Flash Video Youtube Downloader-t is, ezért nem törlöm őket, mert azért azok is jók, csak úgy néz ki, nem elég globálisak, nem elég okosak. Így hát az első 6 részt angolul a Final Act-ből innen a justanimedubbed.tv weboldalról szedtem le és a part 1-es, meg part 2-ős FLV verziókat töröltem (a Final Act 6. részét hivatalos angollal már így egybe letöltve néztem meg). Csak 40-50 MB közöttiek a részek külön egybe (minősége közepes, de az is jó) és MP4 formátumba tölti le. Azt nem tudom eredetileg is arra az oldalra úgy töltik-e fel MP4-be, vagy hogy az Ant Video Downloader alakítja-e át. Végül is mindegy, főleg ha VLC Player-t is használ valaki, az eléggé jó és globális, az MP4-eket is lejátssza, szinte bármilyen videó és zene formátumot. Így ezentúl is innen töltöm le egybe a Just Anime Dubbed TV weboldalról. Ha te is, vagy bárki jobb szereti inkább egyben, akkor javaslom a fenti Ant Video Downloader-rel való letöltésüket az említett justanimedubbed.tv oldalról. Főleg ha meg is akarod tartani. Ráadásul online-ban nézve a Just Anime Dubbed TV oldalon lejátszva kissé akad és késik, mármint az akadás miatt késhet. Ettől függetlenül Youtube-on továbbra is bekedvencelem part 1-re és part 2-re vágva a részeket. És az a Youtube-ra feltöltő illető is gondolom vagy Ant Video Downloader-el szedte, szedi le őket, vagy valami másik globális kiegészítővel, különben nem tudná. Ja és ha használod az Ant Video Downloader-t, erősen javaslom, hogy nézd meg a beállításait és a legtöbb dolgot hagyd úgy benne. Ott a letöltési hely útvonala a legfontosabb, amit meg kell nézned, mert oda tölti le az azzal letöltött videókat, igaz ezt át is lehet állítani. Ám nem érdemes, hiszen ez a kiegészítő már létrehozott egy elérést saját mappával, akkor érdemes oda hagyni tölteni. Ez az útvonala: C:\Documents and Settings\Felhasználóneved\Dokumentumok\Letöltések\Ant Videos\. Nyilván azért kell ezt látnod és tudnod, hogy majd megtaláld ott az ezzel letöltött letöltéseidet. Persze ha készek a letöltések, rendezd őket máshova külön felismerhető mappá(k)ba, legalábbis érdemes. A nem hivatalos angol fandub verzióban Inu hangja eléggé eltért a korábbi angol hangjától, nehéz volt megszokni. A fandub ki van nekem írva DVD-kre rég, ám ezt a hivatalosat is kiírom majd akkor, ha már mind a 26 darab részét leadták, feltették és letöltöttem a Just Anime Dubbed TV oldalról. Nekem ez a verzió közepes minőség is megfelel, de azért majd még meglátom, hogy megszerzem-e DVD minőségben, mely gondolom hasonló minőségű lesz a japán hangú angol feliratos verzióhoz, ami szintén megvan még a fandub angol előttről, mert nem bírtam a 6. évad utáni nézés során nagyon várni anno.