Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #228

2012-11-19 11:09

Köszi a jó tanácsokat, de én jobb szeretem Firefox kiegészítők valamelyikével letölteni, ha van rá mód. Hiába gyors a Chrome és fagy kevesebbet, az nem elég biztonságos, részben ezért is gyorsabb. Igaz, hogy a Firefox könnyebben fagy, de azért nem gyakran. A Firefox biztonságosabb, én azt javaslom, na de te tudod. Ha neked megéri a sebesség és a valamivel kevesebb fagyás a biztonság helyett, hát csak csináld. Ha van tűzfal és vírusirtó, ha nincs, akkor is biztonságban és egyéb szempontokból a Firefox a jobb. Szóval gondold meg jobban (csak jót akarok)!

Tudok torrentezni évek óta, szoktam is. Nagyon ritkán szoktam nem regizős külföldi oldalakról torrenteni végszükség esetén, ha valamit tényleg nagyon szeretnék és nem találom. Már évek óta egy zárt magyar közösségű torrent oldalról szoktam torrenetezni. Itt nem teszem közzé, nem tartozik ide és egyébként is. Szóval köszi, de nem megyek más magyar torrentes oldalakra, elég nekem ez az említett egy ilyen magyar oldal. Én az Azureus-t szoktam használni, évek óta beválik. Anno az uTorrent-et is próbáltam, de nem nagyon tetszett és kissé bonyolult volt nekem, aztán lemondtam róla. Nem kell bizonyítanod, ha van egyszerűbb módja is, tehát nem kérek leírást, mert úgyis az Azureus-nál maradok!

Azóta a Final Act 6. angol része leadása után hirtelen 13. rész jött. A Just Anime Dubbed TV oldalon a bizti kedvéért visszanéztem a Final Act teljes listáját és feltették, valahogy gyorsabban megszerezték a 6. rész után a 13. részig. Ezen pozitívan meglepődtem, persze az Ant Downloader-rel le is töltöttem a 7. résztől a 13. részig (folytatom is a nézését), hisz a korábbi 6 darabot már leszedtem egy ideje. Itt a teljes elérhető lista az eddigi részekkel:
http://www.justanimedubbed.tv/watch/inuyasha-the-final-act/
Gondolom nyilván majd lesz a többi rész is angolul, csak ezek után nem tudni mikor milyen ütemben, de nem baj. Hisz itt a lista, amit néha érdemes visszanézni. A leírt javasolt módszerrel érdemes őket letölteni és időnként érdemes visszanézni majd az újabb részek miatt. És mivel nem vagyok minőségkényes, ezért mint mondtam, nekem nagy valószínűséggel elég ez a minőség, de azért még meglátom letöltöm-e azt a DVD minőséget is, vagy sem. Ráadásul VOB-okban nem fogom (soha semmit nem töltök ilyen formátumban), mert túl nagyok, nem éri meg és jobban szeretem AVI, WMV, MKV, MP4, akár FLV és hasonló videóformátumokban. Részben a fájlméretük miatt, részben amúgy is. Plusz a fandub változat rosszabb minőség volt a Just Anime Dubbed TV minőségnél, mégis jól bírtam.