Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #232

2012-11-26 20:13

Nem hinném, hogy bármilyen rossz stílust használtam, csak általában komoly vagyok és jót akarok, ez van. Vagy igyekszik valaki elfogadni, vagy ha lehet, akkor hagyjon békén. Nem kéne negatívan kezelni az írásaim egy részét és főleg a jó szándékot kéne észrevenni! Nem vagyok mindent tudó és okoskodó, de ha egyszer valamit jól tudok és segíteni szeretek, azt nem fogom eltitkolni, se meghazudtolni, csak mert vannak, akiknek nem tetszik és/vagy akik féreértenek, amiről általában nem tehetek! Rugalmasabbnak, elfogadóbbnak és befogadóbbnak kéne lenni, nem pedig érzékenynek, haragosnak és kötekedősnek! Ha pedig valakinek valamiért baja, rossz napja és egyéb problémái vannak esetleg, akkor ne rajtam és ne másokon vezessék le, ami persze mindenkire ugyanúgy vonatkozik! Előre is köszönöm. Én is általában ezt teszem, legalábbis maximálisan igyekszem. Amit tudok, azt ténylegesen tudok, nem pedig okoskodok, meg ilyesmik! Elnézést, ha informálok időnként másokat és ha segíteni próbálok, erre meg egyesektől ezt kapom, mármint negatív, kötekedős következtetéseket és talán még egyebeket is,... Inkább nekem lenne jogom és okom megsértődni, haragudni és nem az ilyeneknek, már bocsi.

Az a Kagome csak azért mérges és szemét velem, mert a petíciót anno hirdetni mertem az ő oldalán (is), amiért ő keményen és hamar leszólt engem,... Ez pedig nem ok erre és eléggé szemét, bántó dolog, aminek szerintem te se örülnél. Nyilván ha előre tudtam volna, hogy magyarul ennyire utálja és megveti azokat, akik magyarul (is) szeretik, akkor nem hirdettem volna ott, főleg ha még jön leszólni is engem. Nem bántottam őt, nem tudhattam ezt előre, így ő a hibás! Nyilván azért én se vagyok se hibátlan, se tökéletes, de én legalább nem szólok le másokat (pláne nem undorító gúnyolódós módon és nem többszörösen, ahogy ő tette), csak mert nem mindenben egyezünk meg ízlésben, vagy bármi másban!

Okkal tapasztalatból mondtam és kértem a bizti kedvéért, hogy nem szeretnék az uTorrentről leírást kapni. Azért, mert volt már néhányszor olyan, hogy valamit valakinek említettem, hogy mit használok (nem csak torrent ügyben, hanem bármilyen más ügyben is) és az illető váratlanul hamar elkezdett reklámozó, meggyőző leírást adni róla, mint aki nagyon azt akarta, hogy térjek át arra, mikor én nem akartam. Mindezt ezért, vagy bármi másért nem kéne negatívan, rosszul felfogni és megharagudni, vagy megsértődni, főleg mikor semmi rosszat nem tettem! Nyilván nem tudhattad, hogy tudok torrentezni, ezért írtál erről ilyen hosszan, ez nem baj. Bár azért meg lehetett volna kérdezni, de ez se nagy baj, már mindegy és mindent tudunk ebben egymásról. Tehát a bizti kedvéért mondtam saját tapasztalatok alapján és ne a rosszat lásd! Köszi.

Azért, mert sokak szerint ez HD-s korszak és amolyan divat, vagy divatszerű, nem muszáj, nem kéne mindig mindent követni, mert úgy az a menő stb. Na de te tudod, akkor te (sajnos) minőségkényes vagy (illetve lettél, én sose leszek). Ami a Just Anime Dubbed TV oldalon van (onnan van feltéve kettévágva a Youtube-ra részenként) az nem agyonvágott, agyonégetett, agyonrippelt és nem feliratos változat, hanem felvett angol szinkronú. De ezt már leírtam. Vagy nem erre gondoltál? Legelőször a szerintem DVD rippelt japán hangú égetett magyar feliratú Final Act lett letöltve, legalábbis a minősége közel volt a DVD-hez, vagy HD-hez, avagy picit alatta volt, nem tudom melyik igaz és mennyire. És az tuti nem agyonégetett, agyonrippelt stb. A részei 300 MB körüliek és AVI-k. Mint mondtam nekem a Final Act fandub angol hangú változat nem sokkal volt rosszabb minőségű a mostani hivatalos angol szinkronú Final Act-nál, mely azért már jobb, a közepes felett van valamivel és picivel a HD alatt. Ezt főleg letöltött állapotból nézve tudom VLC Player-en keresztül, a(z eddigi) részeket persze az említett Just Anime Dubbed TV oldalról töltöttem le. És köszi, de ezt is tudom, hogy a rippelt sorozatok általában 180-200 MB körül vannak részenként, de van úgy, hogy felette is 220-400 MB körül. Nem baj, hogy elmondtad, csak mondom, hogy tudom, ne sértődj meg ezért is! Tévedsz, mert egyáltalán nem szenvedek egyesével a részei letöltéseivel és nem hosszadalmas. Egyszerre egyet kell tölteni és megvárni, akkor általában nem szakad meg. Ráadásul ez böngésző és gépfüggő is, hogy megszakad-e és hogy mekkora eséllyel, milyen gyakran, meg attól is függ, hogy használunk-e külön letöltésvezérlőt, vagy sem. Igaz, én nem használok külön letöltésvezérlőt, de rendkívül ritka és kis esélyes nálam a megszakadás, melyről bőven van tapasztalatom. És ezeket is azért mondtam el, hogy mely böngészővel hogyan és mit töltök le bizonyos esetekben, hogy tudd és a torrent infók miatt is, nem másért.

Mindezért nem kéne se megsértődni, se haragudni! Ne valami negatív személynek fogj fel engem, különben ennek így semmi értelme, plusz akkor úgy érzem, hogy kissé hiába írtam és írok, amit persze nem szeretnék!