Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!
Eszter A petíció szerzője |
/ #2322012-11-26 20:13Nem hinném, hogy bármilyen rossz stílust használtam, csak általában komoly vagyok és jót akarok, ez van. Vagy igyekszik valaki elfogadni, vagy ha lehet, akkor hagyjon békén. Nem kéne negatívan kezelni az írásaim egy részét és főleg a jó szándékot kéne észrevenni! Nem vagyok mindent tudó és okoskodó, de ha egyszer valamit jól tudok és segíteni szeretek, azt nem fogom eltitkolni, se meghazudtolni, csak mert vannak, akiknek nem tetszik és/vagy akik féreértenek, amiről általában nem tehetek! Rugalmasabbnak, elfogadóbbnak és befogadóbbnak kéne lenni, nem pedig érzékenynek, haragosnak és kötekedősnek! Ha pedig valakinek valamiért baja, rossz napja és egyéb problémái vannak esetleg, akkor ne rajtam és ne másokon vezessék le, ami persze mindenkire ugyanúgy vonatkozik! Előre is köszönöm. Én is általában ezt teszem, legalábbis maximálisan igyekszem. Amit tudok, azt ténylegesen tudok, nem pedig okoskodok, meg ilyesmik! Elnézést, ha informálok időnként másokat és ha segíteni próbálok, erre meg egyesektől ezt kapom, mármint negatív, kötekedős következtetéseket és talán még egyebeket is,... Inkább nekem lenne jogom és okom megsértődni, haragudni és nem az ilyeneknek, már bocsi. Az a Kagome csak azért mérges és szemét velem, mert a petíciót anno hirdetni mertem az ő oldalán (is), amiért ő keményen és hamar leszólt engem,... Ez pedig nem ok erre és eléggé szemét, bántó dolog, aminek szerintem te se örülnél. Nyilván ha előre tudtam volna, hogy magyarul ennyire utálja és megveti azokat, akik magyarul (is) szeretik, akkor nem hirdettem volna ott, főleg ha még jön leszólni is engem. Nem bántottam őt, nem tudhattam ezt előre, így ő a hibás! Nyilván azért én se vagyok se hibátlan, se tökéletes, de én legalább nem szólok le másokat (pláne nem undorító gúnyolódós módon és nem többszörösen, ahogy ő tette), csak mert nem mindenben egyezünk meg ízlésben, vagy bármi másban! Mindezért nem kéne se megsértődni, se haragudni! Ne valami negatív személynek fogj fel engem, különben ennek így semmi értelme, plusz akkor úgy érzem, hogy kissé hiába írtam és írok, amit persze nem szeretnék! |
|
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1430 Létrehozva: 2024-09-29
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
426 Létrehozva: 2024-11-08
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
327 Létrehozva: 2024-10-16
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1351 Létrehozva: 2024-03-21
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
166 Létrehozva: 2024-10-17
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
106 Létrehozva: 2024-10-20
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
86 Létrehozva: 2024-11-03
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6694 Létrehozva: 2023-07-26
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
347 Létrehozva: 2021-12-02
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5055 Létrehozva: 2024-06-21
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
82 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
79 Létrehozva: 2024-11-02
Adózás könnyítése
64 Létrehozva: 2024-09-19
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
61 Létrehozva: 2024-11-03
Drosztengedélyek maximalizálása
48 Létrehozva: 2024-09-19
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
77 Létrehozva: 2024-10-13
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
39 Létrehozva: 2024-10-31
Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése
94 Létrehozva: 2024-10-07
Csípőprotézis műtétek
35 Létrehozva: 2024-11-07
BÜNTETÉS AZ ÁLLATKÍNZÁSÉRT!
145 Létrehozva: 2024-03-18