Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!
NANA |
/ #236 Őőőő2012-11-27 13:48Nem akarok beleavatkozni de úgy látom nekem is megvan a véleményem erről az egészről! Így gondoltam mért ne avatkozhatnék közbe? Lássuk csak kezdem... :D Sangoval és Kagoméval totálisan egyetértek, mert ami Eszter művel az teljesen felháborító, pláne hogy annak idején mikor még nem volt ez a Petíció akkor érdekes módon nem történtek ehhez hasonló viták, nem volt az aki belekötött egyetlen egy InuYasha Fanos oldalon lévő cikkekben! Sokszor jöttek hozzám is panaszkodni hogy segítsek megvédeni őket, mert egyszerűen nem bírtak már Eszterrel, az az He84=Eszter nevű oldalakon járva, de akkor már azt sem értem hogy miért kellett neki he84 néven feltűntetni a nevét, amikor ide Eszter néven ír? O.O Mindegy. Ha ezt Eszter nem is vallja be, már pedig így volt, tisztán rémlik a dolog hogy folyton csak beleavatkozott mások cikk leírásába, abba is belekötöttél, ne mond hogy nem! Persze mert te sosem fogod tudni elfogadni mások megírt cikkének leírását, mindig kell valamit mondanod amitől elveheted a szerkesztő kedvét, ez neked öröm? Szerintem az. Amit Sango-chan beillesztett ide neked az szintén beleavatkozás, de szerintem ezt is simán le fogod tagadni vagy törölni a bejegyzést! Ez rád jellemző, szerintem. Lengabor és én is meg sokan mások igyekeznek neked segíteni és jó tanácsokkal ellátni, meg „jót akartunk” neked, mint ahogyan te is nekünk? Az ki van zárva hogy te ”jót akartál” volna nekünk! Sango-channak teljesen igaza van hogy ezzen jó lenne változtatnod, mert te nem „jót akarsz”, hanem rá venni az illetőt hogy menjen át egy másik letöltő oldalra, mert az jobb, menjen át másik böngésző oldalra, mert te is azt használod, elégedett vagy vele, akkor nem beszélve a Player lejátszókról, neked már tökre nem mindegy hogy az ember mit akar és mit nem akar használni és stb. A lenéző, nem érdekel és nem érdekelnek az emberek hogy megteszik azt amit tőlük kérsz: értsd: agyba földbe beleavatkozol egyetlen egy normális és a szerkesztő szemszögéből nézve a cikkeket, aztán lököd nekik a linket(ezt a linket) hogy jöjjenek és írják alá a petíciódat? Kicsit tényleg nevetséges, egyáltalán nem is csodálkozom hogy ennyi veszélytársad született mióta csak itt van ez a petíciód. Ám semmi baj nincsen a petícióddal, csak annyiban van benne igazság, hogy ha már egy lehetőséget felkínáltál a rajongók előtt hogy akár DVD-ként is érdemes lenne tovább kiadni az InuYasha kiadását, amit valljunk be jó is lenne. DE akkor nem beszélek a letöltési dolgokról, nem? Lengabor: Veled is szintén egyetértek, de valahányszor amikor látom és olvasom ahányszor csak ide írsz mindig az a érzésem támad fel hogy te Eszter oldalán ülsz, vagyis valamennyire kis mértékkel próbálod őt megvédeni és magadat is! (Ha magadat véded abból nincs is bajom), csak nekem valahogy ez a érzésem támadt most is olvasva a hozzászólásodat, gondolom sok dolgot nem is tudsz amit Eszter leművelt egyes Fanos oldalakon, legalábbis InuYasha oldalon, amit Sango beillesztett az teljesen igaz, nade ezt Eszter figyelembe se veszi hogy netalán nem is a Manga szerint foglalkozik az oldal, hanem Anime kapcsolatosan. (Mint tudjuk, hogy az anime sokszor nem a manga alapján készült). Eszter, ha ezt nem is de nem is vallja be saját magának ezt a hibát, mert ő a Miss Tökéletes királynője! (Ez Halálosan Komolyan Írtam le!) A letöltéseket mint téma megemlítése, abban teljesen egyetértek hogy ez már divat hogy ne vedd meg az általad kinézet DVD-t ha már azt le is tudja szedni az ember, de egy petíciós oldalon nem említem meg, pláne hogy egy lehetőséget felmutatva a rajongók körébe, hogy van 3 lehetőség amit Eszter felkínált, akkor nyilván nem hozom szóba a letöltési témát! Én sem vagyok híve a letöltés, illetve a „lopás” anyagoknak, de mivel nem csak az Anime piac haldoklik, hanem a sorozat piac/film is szintén haldoklik, de ennek érthető is hogy miért= Mert sokan leszedik, így kb 200 év mire kiadják. A piac sem hülye hogy nem veszi észre hogy a legtöbb ember inkább beszerzi neten, az az letölti saját magának és kiírja DVD üres lemezre, és csókolom! Szerintem vannak páran akik igen megvették az InuYasha eddigi megjelent DVD-ket, de mostanra már nem igazán fogják megvenni a DVD-ket és nem csak azért mert nincs rá kereslet, hanem a piac haldoklik, na meg a letöltési cuccot is megemlítik páran, így a piac/média nem fogja így kiadni és hasonló. Én jó magam is töltök le, de ha látom hogy megvan DVD-n. Teljesen felesleges volt neked is megnyitni ezt a vitát, mert mint látod Eszterrel nem lehet szót váltani, mert ő mindig kibővíti a témákat, mert az ő akarata szerint cselekedjünk, ne magunktól! Mellesleg szerintem már ez a InuYasha téma kicsit ki van már hallva, sok rajongó mindent elkövetett azért hogy folytassák végre az InuYashát, esetleg DVDjét, de ennek a ellenkezője sem történt meg. Hallottam és tudok róla hogy Final Act elkezdték angolul, de mikor lesz magyarul? Azt senki sem tudja, még ha rá is bukkantál pár infóra azok sem biztosak, csak akkor lesznek biztosak, ha tényleg be is jelentik azt! Mellesleg, nem InuYasha az egyetlen anime, amit ígértek nekünk, fűt és fát, még sem kaptuk meg! Talán 1-2 év múlva fognak rábólitani hogy friss legyen a jog, de ha már újra le is adják az Inut, akkor érdemesebb elölről kezdeni egészen Final Act-ig! Plusz 16 korhatárral(mivel ugye már final acban erős vérezés szabadul el). Mind ennek ellenére, ez a vita felesleges, ha törlöd ha nem az már a te gondos bajod lesz! De ideje lenne belátnod hogy van mit változtatnod a stílusod és a hozzáállásodon! Mellesleg amit Kagoméról írtál az teljesen nem igaz, épp te voltál az aki beleszólt mások szerkesztő cikkjékben, mert hogy még véletlenül sem kéne úgy írni ahogyan a szerkesztő látja a nézőtérét, még ha a történet nem is úgy van, vagy úgy van! Mindenkinek más és más a véleménye egy adott Animéről, melyről témát nyit magának, ebbe tényleg felesleges beleszólnod! A másik dolog hogy nagyon is agyon hírdeted a petíciódat, nem mondom hogy ne hirdess, mert mi is ezt tesszük, de nem illesztem be 3x duplán, így nyilván hogy a szerkesztő ki van rád akadva, amiért ennyiszer kell hirdetned és nem megfelelő helyeken, pluszba beleszól mások munkájába és jó tanácsában! Ugyan ezt csináltad velünk is, tudtommal a petíción éppen hogy nem hirdetünk egymás petíciójába, de ha te megtetted, akkor mért ne tenném meg én is? Arra még inkább kifogás találtál hogy mi lett volna ha... nem írjuk alá a petíciódat? Megöltél volna minket? Vagy mész anyukádhoz? Legalább a rajongókra gondolhatnál néha! Ha ezen nem akarsz változtatni, akkor sajnálom, és üdvözlöm a további bunkó támadó embereket, mert ezzel sok bajod lesz. Mellesleg, mint Lengabornak is említettem, nem csak InuYashát akarják a rajongók, több animét is, nem ez a egyetlen népszerű volt anime... UI: Nem mónika vagy balázs-show lesz itt, hanem háború! XD |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
540 Létrehozva: 2024-11-19
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1484 Létrehozva: 2024-09-29
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
455 Létrehozva: 2024-11-08
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1356 Létrehozva: 2024-03-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
153 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
116 Létrehozva: 2024-11-20
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
110 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
85 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
354 Létrehozva: 2021-12-02
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6706 Létrehozva: 2023-07-26
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
42 Létrehozva: 2024-11-19
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
42 Létrehozva: 2024-11-12
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
Csípőprotézis műtétek
38 Létrehozva: 2024-11-07
BÜNTETÉS AZ ÁLLATKÍNZÁSÉRT!
156 Létrehozva: 2024-03-18