Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!
NANA |
/ #2382012-11-27 17:04Langabor: Azt hittem már elfelejtettél az elmúlt napokban/hónapoban! :D :) Oké, rendben van nem mondom hogy nincs igazad, de tényleg egy kicsit már betelt mindenkinél a pohár, hogy Eszter nem képes megmaradni a helyén, valahol/valakinél mindig bele kell ugatnia mások munkájába, tegye ahogyan jónak látszik, de akkor ő ne csodálkozzon azon hogy igen jönnek ide hozzá támadni, nem pedig aláírni és jó szívvel-lélekkel ajánlani ezt a petíciót, hanem minél inkább felháborodás fog zajlani az emberek között, pláne hogy ő mindenbe beleszól és bele-bele piszkál! Persze nem akarom bemocskolni Eszter hír nevét, már ha mondhatok ilyet, mivel eléggé fel lógatja nekünk az orrát, csak mert ő okos, ő mindent tudó, ő egy komoly felnőtt ember... (x'D) akkor sem kéne lenézni másokat, pláne hogy rajongókat! Eszter szó szerint védelmezi magát, de hogy a való életben is e? Ki tudja. Annyiból lejött több rajongónak is és több baráti társaságomban(akiket jó maga eszter ok nélkül bántja azokat akiket nem kéne és le hazudtolja, saját magát becsapva) erőszakos nő személy! Nem tudok róla sok jót leírni, de a hozzáállásán tény és való hogy kéne változtatni, de ezt ő nem látja be! Neked is és nekem is és mindenki másnak is van szabad akarata, döntése és véleménye arról amiről kell, de Eszternek ezek a szavak semmit nem jelentenek, mert ő a kormány, ő a miss miniszterelnők, túl sokat is képzel magáról hogy a mások szavaiba, cikkjébe és életébe szól bele! Mi jogon van neki beleszólnia mások szerkesztő fejlesztésébe? SEMMI! Egyszer valamelyik oldalon akkora egy szája(jobban mondva írása) volt hogy mint annak a rendje, így csodálkozott Eszter hogy jöttünk többen is leszólni őt egy Inu Fan oldalon chatbe, sőt arról nem is beszélve, hogy ő mondta nekünk hogy majd ő fog létrehozni egy jobb InuYasha oldal, ha ez nem bunkóság és nem szemétség, akkor ez mi? Ok. Nem mondom hogy ne csináljon magának weboldal, de ne nézze le az embereket! Nem kell tőle smiley, mert minek? Csak fogja fel azt, hogy a szavaival meg tudja bántani mások érzéseit, szavait! Már pedig ha nem hiszed, a szavaknak is komoly lelki bajai lehetnek, ha nekem Eszter azt a hangnemet adja nekem, akkor miért ne adjam én is vissza? Érthető hogy sokan utálják Esztert, amiért ennyire okoskodó és csak neki legyen igaza...Hát ne is várjatok se többet, se kevesebbet! Mellesleg aki komolynak és határozottnak nevezi el magát, az egy beképzelt álszent micsoda(már komolyan nem tudok mit mondani Eszterhez). De főleg azt utálom ha az én barátaimat bántsák! Ha még egy rossz szót megemlít Eszter a hazudni valójával akkor ott nincs bocsánat, vagy sajnálkozó szavak! Nem szeretem ha pont ő vagy mások bántják azokat akiről nem igaz egyetlen egy szó sem! InuRól még annyit, hogy én is szeretem, de már nem annyira mint régebben. Már nincs megy bennem az a ihlet hogy jó lenne egy weboldal, jó lenne végig nézni. Elölről kezdeni pedig azért lenne jó és megfontolt mert lehetséges hogy van aki szívesen megnézné elölről, tehát fel frissül tőle a memóriája, bár az állandó ismétlés is belőle is elegünk volt. Na de, mivel én gondolok a rajongókra, így szerintem érdemesebb még inkább elölről kezdeni, mert van aki nem is látta és nem is ismeri az inuyasha történetét, mondjuk kb az inuyasha lehetne hétvégénként elölről kezdeni, már aki nem látta, aki pedig de, akkor 110.résztől talán innen kéne kezdeni vagy 100.résznél. A Final Acthoz azért adnék 16 karikát mert volt benne erős vérzés, mint akár az alap InuYashánál is, tehát tökre mindegy. Ha valaha IS elkezdik újra adni vagy kiadni DVD-n az csak a rajongók érdeke lesz, nem miattunk akik vagy 100x is de letöltik az anyagot. :D DVD és hasonló piacoknak mindig is átláttam a helyzeteket, de ha tenni akarunk ellene akkor petíció(még ha sok értelme nincs is). Talán egy picit vagy egy minimálisan fel lehetne lendíteni a piacot. De ez persze közre is játszik a véleményezők tere is, mint rajongók, mint aláírok. De ha ezt látni fogja ezeket a bejegyzéseket, akkor a média erősen el fog gondolkozni ezen. A letöltésekkel nincs bajom, mint mondtam. Csak ha már valamit elkövetel egy rajongó(létrehozz egy petíciót, megtesz mindent annak érdekében hogy kb a sikere: 0000 alá is csökkenhet.) Meg van a DVD akkor már ne letöltse hanem meg is vegye azt! De persze a DVDnek is vannak gazdagabb árai, 3x meg is kell fontolni: akarod vagy kukába markoló szívvel de nem veszed meg? De akkor a petíciót miért kellett létrehozni? Hát igen. Elhiszem, hogy te több témában is foglalkozol, ez jó dolog is. Eszembe sincs bele szólni ebbe.(Nem vagyok Eszter xD). De az Anime DVDket inkább legfeljebb díszdobozban dobnám piacra, mert sokkal és sokkal jobban megéri, mint egyenként megvenni azt. De az sem baj, ha valaki letölti, de akkor ne követelje azt a sorozatot DVDben. Mielőtt félreértés lenne, veled semmi bajom nincsen, örülök hogy van valaki aki egyetért velem, de amit Eszter itt leművel saját magának abból sem én, sem mások nem kérünk Eszter stílusából! ;) Mónika-show->Lejárt lemez :D UI: Tudod a e-mailomat írhatsz bármikor :P |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
540 Létrehozva: 2024-11-19
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1484 Létrehozva: 2024-09-29
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
455 Létrehozva: 2024-11-08
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1356 Létrehozva: 2024-03-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
153 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
116 Létrehozva: 2024-11-20
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
110 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
85 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
354 Létrehozva: 2021-12-02
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6706 Létrehozva: 2023-07-26
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
42 Létrehozva: 2024-11-19
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
42 Létrehozva: 2024-11-12
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
Csípőprotézis műtétek
38 Létrehozva: 2024-11-07
BÜNTETÉS AZ ÁLLATKÍNZÁSÉRT!
156 Létrehozva: 2024-03-18