Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!
NANA |
/ #2432012-11-28 14:06Eszter: Se többet, se kevesebbet nem mondok, csak ebből az egészből annyit jött le nekem, hogy saját magadat igyekszel sajnáltatni, hibáidat nem látod be! Mellesleg ez nem igaz hogy én hirdettem itt a petíciómat, tudtommal te voltál az első aki ezt megtette! Mellesleg, Zsolti-kun is úgy vélte hogy töröljük a bejegyzéseket, főleg az olyanokat, mint egyesek hirdetni elkezdik a saját petíciójukat! A másik javaslatodra még a válasz: Nem azért jöttem ide hogy tovább is vitázzak veled, hanem azért hogy megvédjek valakit, mert te folyton szóvá teszel valakit, ha valaki azt a nevet megemlíti, jó lenne ha vissza fognád magad és nem sajnáltatnád állandóan saját magadat! Arról sem én sem mások nem tehetnek róla hogy te vonzód a rossz akaratokat, ha ezen tudnál is, és akarnál is akkor tudnál ezen változtatni! Arról sem tehetek hogy te így gondolod a dolgokat, gondolj amit akarsz. NEM mondtam egy szóval se hogy ne hirdess a petíciódat, csak már képzeld el én is BAROMIRA UNOM hogy mások jönnek hozzám PANASZKODNI MERT ESZTERKE NEM BÍRJA BEFOGNI A POFÁJÁT! Akkor én mitévő legyek? Egy barátot muszáj megvédenem, mert a barátom/barátnőm! De ha neked ezek a szavak nem hatottak meg, sem most és sem a régebbi és utóbbi bejegyzéseim akkor erre nem tudok mit tenni! Pont te mondod hogy nem akarsz megbántani senkit? Pont te? Lengabor azért nem mondja meg neked a frankót, mert ő békeszerető! Rajtam kívül sokan egyet is értenek mind azzal ahogyan TE viselkedsz! Mellesleg nem attól komoly az ember csak mert jeleket használ... -.-" Ebből is látszik hogy te nagyon gyerekes vagy és nem érted meg az embereket! Ennyi erőből én is annyi felkiáltó jeleket használhatnék, hogy jaj én menő vagyok és komoly meg minden szent sz*r -.-" Az sem igaz hogy káromkodtam, pedig megérdemelnél többet is, annál jobbat! Ha csak sajnáltatni tudod saját magadat, akkor nagyon sajnállak, de tényleg, sajnálom hogy ennyire okoskodó vagy! Segítség?? Te és a segítség??? :D Na ne röhögtess... |
|
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1430 Létrehozva: 2024-09-29
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
426 Létrehozva: 2024-11-08
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
327 Létrehozva: 2024-10-16
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1351 Létrehozva: 2024-03-21
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
166 Létrehozva: 2024-10-17
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
106 Létrehozva: 2024-10-20
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
86 Létrehozva: 2024-11-03
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6694 Létrehozva: 2023-07-26
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
347 Létrehozva: 2021-12-02
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5055 Létrehozva: 2024-06-21
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
82 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
79 Létrehozva: 2024-11-02
Adózás könnyítése
64 Létrehozva: 2024-09-19
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
61 Létrehozva: 2024-11-03
Drosztengedélyek maximalizálása
48 Létrehozva: 2024-09-19
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
77 Létrehozva: 2024-10-13
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
39 Létrehozva: 2024-10-31
Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése
94 Létrehozva: 2024-10-07
Csípőprotézis műtétek
35 Létrehozva: 2024-11-07
BÜNTETÉS AZ ÁLLATKÍNZÁSÉRT!
145 Létrehozva: 2024-03-18