Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #244

2012-11-28 16:44

Köszi Lengabor, még meglátom. Mint mondtam egyelőre tuti az, hogy nem biztos. A vízjel leszedést meg szintén meglátom még, de azért köszi a segítséget.

Mondtam, hogy nem szeretnék további vitát! De úgy látom nem érdekel és te leled ebben örömödet, plusz elárultad ezzel, hogy nem szereted a békét. Hát igazán remek,... A ! jel igenis azért van, hogy használjuk, nem arra, hogy kerüljük, sajnálom ha neked az írásjelek mértékletes használata gyerekes és menőzésre ad okot (ha menőzni akarnék és gyerekes lennék, szinte minden mondatom végén 3, vagy több ! jel lenne). Egy szóval se mondtam, hogy csak az írásjelektől lesz komolyabb az adott mondanivaló, én azt mondtam, hogy az is komolyabbá teheti, jobban kihangsúlyozhatja azt. Sem menőzős, sem okoskodó, sem gyerekes (de igenis értem az embereket, a legtöbbet biztos, inkább te és még páran nem értetek engem), sem a többi említett nem vagyok, akár elhiszi valaki, akár nem (ti sem ismertek engem igazán)! Hidd el, ha én nem fognám magam vissza, elég nagy baj lenne az! Visszanéztem és a 9. aloldalon a #211-es hozzászólásod végén igenis hirdetted itt a petíciódat. Arról nem én tehetek, hogy félreértenek, hogy rosszat hisznek rólam és hogy nálad panaszkodnak! Már rég nem írtam oda. Ha valamit tudok, akkor igenis segítségadásból, jó szándékból informálok másoknak, nem pedig okoskodok (a végén már nem fogok merni, mert ki tudja mikor lesz ilyesmi megint, ha mégis megteszem, akkor ritkábban és óvatosabban)! Erről bőven írtam feljebb, még példákat, de ahogy látom, vagy nem érdekel téged, vagy el se olvastál mindent. És azért, mert valaki megemlített korábbról valakit, amire én konkrétabban mertem reagálni, az még nem kéne, hogy tragédia legyen! A bántó, lenéző, nem megértő és gúnyolódó szavak soha nem fognak se meghatni, se érdekelni! Márpedig főleg ezt kaptam, mikor senkit nem bántottam! Az a baj, hogy félreértenek páran és teljesen felfújják az egészet (most is itt tartunk) veled együtt! Nem értem miért, lehetnétek megértőbbek, de az már túlzás és nevetséges, hogy annak ellenére se történik meg, hogy elmondtam, mi a helyzet és hogy nem annak van szánva, aminek páran értelmezik! Titeket ez nem érdekel, vagy nem tudjátok megérteni. Épp ezért nem értelek meg titeket, sem a hasonlókat nagyrészt, mert semmi bajt, kárt nem okoztam sehol se, de mégis fel vagytok, vannak háborodva!

Én már nem akarom ezt se folytatni, se újrakezdeni, hanem ténylegesen le szeretném zárni! Aki nem hisz nekem és ezek ellenére még mindig lenéz és/vagy haragszik rám, az lehetőleg ne írjon nekem és hagyjon végre békén! Részemről ez az egész lezárva! Aki ennek ellenére mégis folytatja, akkor ő se jobb, akit a petíció(m) sem érdekli igazán és aki nem veszi figyelembe mások érzéseit, amit bezzeg tőlem elvár (én igenis figyelembe veszem)! Mindezt normális(abb)an is meg lehetett volna beszélni, nem így és pláne nem ilyen hosszasan elnyújtva! És nekem ez az egész nem öröm, aki meg így véli, az nagyon téved! Tehát lezártam, ennyi! Mostantól minden ezt folytató, vitára utaló, minden vita, kötekedő, nagyon off és egyéb ilyesmi tartalmú hozzászólást törölni fogok! Ugyanis nagyon elegem van, semmi konkrét értelme nincs az egésznek és csak mindannyian idegesek leszünk, elnyújtjuk off-al az egészet, amire nincs szükség, pláne nem petíciókon!