Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Jaken25

/ #253

2013-01-16 00:42

Heh.Emberek maguk aztán nem sorolhatóak az egyszerű kategóriába,tudtok gépelni és mint észrevettem
szerettek is.Először is had mondjam el ,hogy örülök,hogy egy ilyen kezdeményezés is van ,mely támogatja a kedvenc művem és ,hogy ilyen sok ember van aki szívén viseli a dolgot. Bevallom nem olvastam el az összes hozzászólást,de hát ráment volna pár "percem":)Mindenesetre budha nicknévre hallgató hozzászólóval egyetértek.Az InuYasha közel nem olyan káros,mint sok más agymosó műsor amit
adnak,nem csak az RTL-en. Nem értem magam sem ,hogy miért nem tudták leadni.Egy kis jogi hajcihő.
Pffh...Ugyan már,mintha nagyon megéreznék az igazgatóurak,hogy beperlik őket.Az InuYasha egyáltalán nem egy túl véres anime.(Főleg ha belekalkuláljuk azt is a dologba ,hogy a mangához képest jelentősen visszafogott az ábrázolás,ugyanis abba hullanak a fejek,szó szerint.Fontos megjegyeznem,hogy utóbbi is egy remek mű).Na ,de visszakanyarodva az előbbi gondolatmenethez:
Az InuYasha nem egy vérengzős anime mint mondtam.Hogyan lenne már az???Régen a TV-ben ment a DragonBall!!!Ej ,de szép is volt!!Az InuYasha egy komoly mű,melyhez hasnolót még nem nagyon alkottak.A harcokon kívül van benn romantikus szál is,a néző szemtanúja lehet a karakterek jellembeli és fizikai fejlődésének,egy remek sztorit tár a nézők szeme elé,amit érdemes is látni.A mai világban akkor jó egy mű,ha szép kerek az egész,nincs megválaszoltalan kérdés és itt ezt figyelhetjük meg legjobban.
Továbbá a japán kultúra és a shinto vallás egy kis töredékébe is betekintést enged.Szerintem nyugodtan mehetne a kölyök klubban is és még egy "6"-os karikát sem biggyesztenék oda.Előbb engedném nézni ezt a sorozatot a gyerekeimnek,mint a mostanában leadott soroknak.Ott van például a Gyanú árnyékában című ,hogy csak egyet említsek.Förtelem bassza meg,már elnézést a nyers hangnemért.Ezt a szülők nézik és így a gyerek is akarva akaratlanul(gondoltam itt az 5-10 éves korosztályig)És mit lát a következő generáció???Mit?Azt kérem,hogy otthon semmi sincs rendben,mindenkinél kopognak a rendőrök,egyfolytában megy a családi perpatvar,minhta az lenne a normális,arról nem is beszélve ,hogy az egésznek nem igaz a fele vagy a tizede.
Nagyjából ennyit akartam mondani,köszönöm megtisztelő figyelmüket.
Ja igen és még mielőtt lemarad:
A kedvenc félszellememet meg kérem vissza a képernyőmre!!!!!!!!!!!Nem azért fizetek,hogy az X-faktor nézzem."Tehetségkutató".Hagyjad már.
InuYasha 4ever.Ámen.

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTsadkHlts-6Dv-MFGL-02VbP8_8Ddy52lDmNmq4...