Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!
Eszter A petíció szerzője |
/ #2602013-01-17 00:38Hát nem tudom Jaken25, de se én, se Lengabor nem láttunk semmiféle humort abban, hogy a Kölyökklubos időpontot hoztad fel példának az InuYasha folytatására. Nem láthatunk a fejedbe, így nem tudhattuk, hogy ezt humornak szántad. Figyelmesen szoktam olvasni. Az ilyen témát nem hiszem, hogy érdemes lenne elviccelni (főleg nem utalva, ebben nem mindenki láthat humort) és én amúgy is hajlamos vagyok több dolgot komolyan venni, pláne valaminek a folytatásával kapcsolatban. Remélem így most már érted, ha igen, akkor köszi. A megegyezést 90%-ban az InuYasha animéje és mangája között úgy értettem, hogy ahol nagyrészt megegyezik, ott 90%-ban igenis megegyezik. Már jó ideje tudom, hogy a Final Act évad a manga 2. felét tartalmazza tömörítve kihagyásokkal és összevonásokkal, de mégis nagyrészt jól és vannak sorrendcserék is. Korábban is vannak sorrendcserék, de kevesebb. Lehet, hogy így most még nem nagyon hiszed el, de elég sok mindent tudok már jó ideje a témával kapcsolatban (én is többször láttam az animéjét figyelmesen és a mangáját is olvastam nem egyszer), így az anime és manga változatáról is. Azt is tudtam, hogy nyilván vannak olyan részek az animéjében, amik a mangájában nincsenek, de ez fordítva is igaz. Na ja, még a Final Act-on kívül lehetett volna több évad is a manga alapján, ott valóban több a különbség, de korábban jóval kevesebb. De biztos volt néhány oka, miért nem akartak egynél több évadot csinálni a Final Act-nál. Biztos pénz miatt és/vagy mert gyors(abb)an le akarták zárni. Na meg azért a nagy megegyezéseken belül tudom, hogy vannak kisebb különbségek még. Arra gondolok ezen belül, hogy például történik egy szinte azonos dolog ugyanott ugyanabban az időben, ám egy kicsit másképp történik ez az animéjében és a mangájában, ám nagyrészt mégis ugyanaz. De azért az akkor is túlzás, hogy a mangája dokkal durvább lenne az animéjénél. Csak néhány helyen valamivel, ennyi az egész. Na de inkább ne vitázzunk semmiről, nincs és nem is lenne nagyon értelme! |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
619 Létrehozva: 2024-11-25
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
566 Létrehozva: 2024-11-19
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
544 Létrehozva: 2024-11-23
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
459 Létrehozva: 2024-11-08
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1510 Létrehozva: 2024-09-29
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1357 Létrehozva: 2024-03-21
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
169 Létrehozva: 2024-11-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
168 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
165 Létrehozva: 2024-11-20
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
145 Létrehozva: 2024-11-06
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
144 Létrehozva: 2024-11-25
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
118 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
86 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
86 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
75 Létrehozva: 2024-11-25
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
52 Létrehozva: 2024-11-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6709 Létrehozva: 2023-07-26