Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Jaken25

/ #263

2013-01-19 13:55

Én nem fognám fel hátránynak.Az embereknek(jobb esetben)van némi igazságérzetük és ennek "mellékhatása",hogy kifejtik véleményük.Nekem is van,de én csak egyszer mondom el az álláspontom, akinek tetszik az megfogadja ,akinek nem az nem:)És mint írtad van nálad súlyosabb is:D

Az InuYashat én is animében láttam még az A+-on régen talán 12 lehettem.Aztán egy idejig semmi, majd tavaly ismét elkezdtem animéket nézni és azóta vagy egy tucatot megnéztem:)Az,hogy a Final
Act be lett sürítve,háát...nem is tudom.Egyes szempontból jó,de azért megcsinálhatták volna a
japán kollégák.Például ott van a 15.rész.Na arról csináltak egy "filmet" is(bár lehet ,hogy az OVA vagy Special),de szinte tök ugyanaz ,mint a 15.rész.Na ez helyett csinálhattak volna egy részt a manga alapján is .
Nos igen a befejezetlen animékkel én sem vagyok mindel kibékülve,ugyanis a manga olvasására sajnos nem mindig van itthon lehetőség ,mert ha van is valaki aki lefordítaná és megosztaná egy
ilyen témában érdekelt oldalon ,többnyire nem viszik végig.Ilyenkor vagy olvasod angolul vagy lefordítod magad(utóbbi kettő időigényes persze)De azért pozitívumként elmondható,hogy az
animekészítők igyekeznek valami kreatív befejezéssel szolgálni.Ez már csak attól függ melyik stúdió csinálja meg.

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRmMPLOPlcWSPzX4-gX3OlWrs_Xh-C37jHrbql5L...