Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!

Vendég

/ #64

2013-02-03 20:51

Véleményem szerint nem az újra vizsgázással kellene a törvényhozóknak foglalkozni,hanem meg kellene vizsgálni a fővállalkozásokat.Pl. az én esetem ( és nem vagyok vele egyedül, mert a példa béli cég is több mint 80 embert foglalkoztat): 3 évet dolgoztam egy vagyonvédelmi cégnél, kivételesen alkalmazottként. Ez idő alatt, 7 munkáltatom volt.A vezetőség mindig ugyanaz volt, csak más néven szerepeltek. Egyik napról a másikra kirúgtak. Ebben az időben levonták a magánnyugdíjat, de nem fizették be, szabadságot nem adtak, ki sem fizették, útiköltséget nem fizettek, a nyugdíj folyósítónál nem találták a 3 évemet.Bepereltem Őket, minden munkaadó ellen másodfokon is nyertem. Közel 500.000.-Ft-ról beszélünk. Az ügy több mint 2 évig tartott, és mire végrehajtásra került a sor minden munkaadó a cégét megszüntette, nem volt akin a végrehajtást elvégezhették volna. Pl. ezért vagyunk Mi vagyonőrök kiszolgáltatott helyzetben. Ha utána számolunk még a 8 órás munkára járó minimálbért sem keressük meg, viszont minden irányból minket szidnak, pedig csak a munkánkat végezzük, de mi vagyunk kéznél.