A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Quoted post

GÓJ

#452 Re: Re:

2013-02-23 21:09

#451: - Re:  

Szóval téged láttalak, Apáthy(i) István. Nem a trikolorral van baj, hanem az egyebekkel. amiket be akartatok vinni. Gusztustalan te vagy, mert mindig böfögsz, helyesen írni nem tudsz, de az észt osztod rendületlenül.

Ha minden magyar olyan becsületes lenne, mint én, nem itt tartana az ország. Persze akkor ti nem lennétek.

Válaszok

Apáthy István

#459 Re: Re: Re:

2013-02-24 05:31:24

#452: GÓJ - Re: Re:

Ha már megszólítottál, - bár megfogadtam  egy pár napja, nem érdekeltek , nem szólok bele a kis magyargyűlölő trécseléseitekbe - , félre lóttél! Nem én vagyok az ogy.képviselő, az a hy - i eltérés valós! Úgy látszik, ennyire van üldözési mániád, hogy azt az hy betűt is i betűnek nézed!Mondtam már, ha keresed, megtalálod az hy -s Apáthy Istvánt és ha már videót is tettetek fel, hát lehet hasonlítási alapod!

Amúgy, tényleg, mi a bajod a magyar - és a székely zászlóval? No meg a csapat transzparenseivel, hogy - "Hajrá Olajos"?Tényleg, nagyon nacionalista transzparens! Vajon milyen "egyebek" - re gondolhattál? Netán az Árpád házi zászlóra? Hisz őseink azalatt vonultak be a Kárpát medencébe és az országgyűlés elnökének a feje felett is ott van a parlament üléstermében!

Na, további kelemes gyűlölködést Nektek! Érezzétek jól magatokat,itt egymás között, mert ,hogy itt nem nagyon szólnak hozzátok, ahogy látom!