A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#451 Re:2013-02-23 21:03Tudod,eleg szomoru,ha a Magyar trikolort te nacionalista zaszlonak titulalod! Na, ennyit a te merhetetlenul nagy gusztustalansagodrol! Ennyi a magad altal, magadrol.kiallitott bizonyitvanyodrol! Ezert vagy te egy fereg!!! |
GÓJ |
#452 Re: Re:2013-02-23 21:09Szóval téged láttalak, Apáthy(i) István. Nem a trikolorral van baj, hanem az egyebekkel. amiket be akartatok vinni. Gusztustalan te vagy, mert mindig böfögsz, helyesen írni nem tudsz, de az észt osztod rendületlenül. Ha minden magyar olyan becsületes lenne, mint én, nem itt tartana az ország. Persze akkor ti nem lennétek. |
Vendég |
#453 Re: Re:2013-02-23 21:57Aki a magyar zászlót letépi, az hazaáruló |
Vendég |
#454 Re: Re: Re:2013-02-23 22:04Versbe szeded a vízióidat. Beteg ember vagy, már mondtam. |
k.m.ö. |
#4552013-02-23 22:15Szerintem az igazi hazaáruló az, aki a saját téves eszméi miatt napjainkban nem képes a múlt valós vagy vélt történelmi sérelmei miatt békében élni, csak a revans érdekli. Bármi áron. |
GÓJ |
#456 Re:2013-02-23 23:35Tökéletes hozzászólás! |
JÓG |
#457 Re:2013-02-24 03:41Erről szól a petíció,tökéletesen leírtad a kárpótlást zsarolók jellem(telenség)ét! |
MAGYAROK NEVÉBEN |
#458 KÖSZÖNJÜK APÁTHY ISTVÁN KÉPVISELŐ ÚR!2013-02-24 04:45 |
Apáthy István |
#459 Re: Re: Re:2013-02-24 05:31Ha már megszólítottál, - bár megfogadtam egy pár napja, nem érdekeltek , nem szólok bele a kis magyargyűlölő trécseléseitekbe - , félre lóttél! Nem én vagyok az ogy.képviselő, az a hy - i eltérés valós! Úgy látszik, ennyire van üldözési mániád, hogy azt az hy betűt is i betűnek nézed!Mondtam már, ha keresed, megtalálod az hy -s Apáthy Istvánt és ha már videót is tettetek fel, hát lehet hasonlítási alapod! Amúgy, tényleg, mi a bajod a magyar - és a székely zászlóval? No meg a csapat transzparenseivel, hogy - "Hajrá Olajos"?Tényleg, nagyon nacionalista transzparens! Vajon milyen "egyebek" - re gondolhattál? Netán az Árpád házi zászlóra? Hisz őseink azalatt vonultak be a Kárpát medencébe és az országgyűlés elnökének a feje felett is ott van a parlament üléstermében! Na, további kelemes gyűlölködést Nektek! Érezzétek jól magatokat,itt egymás között, mert ,hogy itt nem nagyon szólnak hozzátok, ahogy látom! |
Apáthy István |
#460 Re:2013-02-24 05:36Tökéletesen le írtad a petíció lényegét! Gondolom, felfogtad, hogy EGYES!!!! zsidó emberek nem képesek a "múlt valós, vagy vélt sérelmeit" elfelejteni!!! Azért emeltem ki az egyes - t, mert ez nem minden zsidó emberre értendő, még mielőtt megint a zsidózást akarjátok ránk kenni! |
GÓJ |
#461 Re: KÖSZÖNJÜK APÁTHY ISTVÁN KÉPVISELŐ ÚR!2013-02-24 06:04#458: MAGYAROK NEVÉBEN - KÖSZÖNJÜK APÁTHY ISTVÁN KÉPVISELŐ ÚR! Eddig is okádtam tőletek, most még jobban. Tegnap az M1 híradóban töredékét láttam ennek a riportnak, most megnéztem az egészet. Nekem ebből annyi jött le, hogy semmivel nem vagy különb, mint Gyöngyösi Márton. A jobbikba úgy látszik, úgy kerülhet be az ember, hogy alapfeltétel a zsidógyűlölet, ami az idők folyamán betegessé vált. Értékelem, hogy a környezetemben nem él jobbikos, aki volt, attól én határolódtam el. Érdekes, hogy te az elején milyen kedves (már amennyire lehetett) arcodat mutattad. Meg kell mondjam, semmi kedvesség nincs benned, ugyanolyan félelemkeltú vagy, mint az elv-társaid. |
GÓJ |
#462 Re: Re: Re: Re:2013-02-24 06:09#459: Apáthy István - Re: Re: Re: Te hülye vagy, már ne is haragudjál. Ki kifogásolta a magyar, vagy a székely zászlót? Semmi bajom nincs vele, nem volt, nem lesz. Egyszerűen azt mondom, hogy mindent a maga helyén. Ti módszeresen kiforgatjátok az ember szavait, majd kiforgatás után tényként emlegetitek. Ezt külön tanuítják, vagy a alapból véretekben van? Ne adj olyan szót a szavaimba, amit el sem mondtam! Esetleg gondolatolvasónak képkezed magad és úgy gondolod, hogy én gondoltam? Nevetséges vagy... Láttad a video-t? Nyilván, mert feltetted. Akkor láthattad az akteregodat is és legalább magadban ismerd el, hogy nincs üldözési mániám. |
GÓJ |
#463 Re: Re: Re: Re: Re:2013-02-24 10:07akteregodat = alteregodat. A sötétben melléütöttem, egyébként minden szavammal egyetértek. |
k.m.ö. |
#4642013-02-24 12:29Alapvetöen "félre-magyarázás" megint, mint mindig. Itt csakis a jobboldali revansisták és "trianonisták" és antiszemitákról írtam. Lehet, hogy nem elég világosan, de itt a helyesbítés. A.I. elhagyja a saját peticióját? Egy utolsó megjegyzés: magyar embernek nem kell minden pillanatban önmagának és másoknak bizonygatni, hogy magyar. Egyszerüen annak született; nemre, vallásra, származásra, ideológiára etc. tekintet nélkül. |
Egy higgadt ember |
#465 Összegzés 2.2013-02-24 22:40Mi az országunk neve? Magyarország! Miért? Mert a magyar emberek országa! Kik a magyar emberek? Akik a magyar nép történelmét, kultúráját, hőseit, etikáját és esetleg még a kereszténységet vallják magukénak. Itt fröcsögő, okoskodó, a magyar érdek ellen szóló! Nézzük csak: Ki vagy te, a fentiek alapján minek tartod magad? Mivel minden mondatodban a zsidót véded magyar emberek véleményével szemben, akkor mondd ki: én zsidó vagyok! De ha zsidónak nevezed és tartod magad (vagyis annak a népnek a történelme, vallása, etikája a te személyed) és nem magyarnak, akkor ebben az országban miről is karattyolsz? Te itt NEM VAGY MAGYAR, hiába születtél ide, beszéled a nyelvünket! Márpedig ez MAGYARORSZÁG! Ki ellenségeskedik más országban az őslakos néppel, megkérdőjelezve annak önmagáról szóló döntésjogát? Mutassatok egyet is (kivéve a zsidókat)? Mivel ez nem először lett itt megfogalmazva, az ellenünk szólók értelmi képességét illetve magyarságát minősíti, ha továbbra is a petíció és amellett érvelő magyar emberek hozzászólásai ellen ágálnak! Mi a fontosabb neked itt Magyarországon, mely népnek az érdeke? A zsidó vagy a magyar? Ha azt mered mondani, hogy a kettő ugyanaz, akkor tényleg vége a kommunikációnak veled. |
GÓJ |
#466 Re: Összegzés 2.2013-02-24 23:51#465: Egy higgadt ember - Összegzés 2.
Nem mondom, hogy higgadt hangvételű a hsz-ed. mert akkor haazudnék. Leszidózol ismeretlenül, noha nem is ismersz. Tájékoztatlak, hogy szüleim nem kérdeztek meg, mikor keresztvíz alá tartottak 4 naposan, hogy akarom-e. állítólag végig is ordítottam az egészet. 7 évesen első áldozó voltam. Templomba nem járok, legalábbis misére nem, mert színjátéknak tartom. Világéletemben azokhoz az emberekhez húztam, akiket bántanak. Miután ma hazánkban, Magyarországon egíes embereknek sikk a zsidózás, éh a zsidók mellé álltam. Ettől még nem vagyok zsidó, csak nem utáéom őket, a rasszistákat, antiszemitákat annál inkább. Ebből a felsorolásból biztosan kifelejtettem néhány negatív embertípust, majd holnap bepótolom. Jó éjt. |
GÓJ |
#467 Re: Re: Összegzés 2.2013-02-25 16:23Vendégségben voltam, ismeretlen klaviatúrán írtam a 466. hsz.-emet, mely tele van elütéssel, amelyért ezúton, most már a saját gépemről elnézést kérek mindenkitől. A tartalom mellet viszont kitartok, azaz minden szavam igaz. |
vicces |
#4682013-02-25 17:11Én nem tudom, hogy higgadt-e, de mindenképpen "egy-ügyü". Nevezetesen csak egyetlen dolog foglalkoztatja a zsidók és föleg azok utálata. Minek foglalkozik velük, ha ki nem állhatja öket? Kerülje el és hagyja békén azokat az embereket. Némelyikröl egyébként is csak feltételezi, hogy zsidó. |
GÓJ |
#469 Re:2013-02-25 19:15Így van, humoros barátom. A megbélyegzettek közé tartozom én is. De: minél jobban zsidóznak, annál inkább pártjukat fogom. |
Egy higgadt ember |
#4702013-02-25 19:34Ami nem megy, azt nem erőltetem. Egyfajta értelmi fogyatékosokkal nincs miről beszélnem. Aki nem tud egy magyar szöveget megérteni, csak zsigerből szajkózni valamit, ami egyébként oda sem való, azzal nem cserélek eszmét semmiről. Minek? Ha azt írom "a", akkor azt válaszolja: te biztosan "b"-re gondoltál! Ez nem magyar jellemvonás. És ezt sem érti. "Vicces" pedig még ennek a szintjénél is lejjebb van - pedig az nagy szó! |
Vendég |
#471 Re:2013-02-25 19:46Tipikus jobbikuss. A higgadtság áll tőled a legtávolabb, no meg a tolerancia. Ha nem tudod VICCES szavait értelmezni, az nem VICCES-t minősíti, hanem téged. |
Egy higgadt ember |
#472 Kosztolányi vagy Kertész?2013-02-25 19:56Az itt magyarokat mocskolódóknak! Nagyobb magasságokban is szétválik, ami nem összetartozó... |
Egy higgadt ember |
#473 Re: Re:2013-02-25 20:03Tipikus zsidó, abból is a galíciai jött-ment fajta... |
Vendég |
#474 Re:2013-02-25 20:59I.a. |
Vendég |
#475 Re: Re: Re:2013-02-25 21:00#473: Egy higgadt ember - Re: Re: Még jó, hogy nem vagy antiszemita. Mi lenne, ha az lennél? |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1358 Létrehozva: 2024-09-29
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
326 Létrehozva: 2024-10-16
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
164 Létrehozva: 2024-10-17
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1291 Létrehozva: 2024-03-21
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6685 Létrehozva: 2023-07-26
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
102 Létrehozva: 2024-10-20
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5051 Létrehozva: 2024-06-21
Péteriben sebesség korlátozás a Petőfi utcában
94 Létrehozva: 2024-10-08
Hatékonyabb állatvédelmet Érden
113 Létrehozva: 2024-10-08
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
81 Létrehozva: 2024-11-03
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
341 Létrehozva: 2021-12-02
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
77 Létrehozva: 2024-10-13
Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése
94 Létrehozva: 2024-10-07
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
76 Létrehozva: 2024-11-02
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
58 Létrehozva: 2024-11-03
Adózás könnyítése
50 Létrehozva: 2024-09-19
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
38 Létrehozva: 2024-10-31
Drosztengedélyek maximalizálása
34 Létrehozva: 2024-09-19
Petíció Aladár családjába történő visszahelyezésére és 6 pontos a gyermekvédelmi törvényjavaslatokért/Petición por el regreso de Aladár a su familia y 6 puntos por la petición de protección de menores
893 Létrehozva: 2024-03-21
Madárhegy BEÉPÍTÉSE ELLEN! Elég a fakivágásokból!
5001 Létrehozva: 2024-05-02