A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Quoted post

Egy higgadt ember

#465 Összegzés 2.

2013-02-24 22:40

Mi az országunk neve? Magyarország!
Miért? Mert a magyar emberek országa!
Kik a magyar emberek? Akik a magyar nép történelmét, kultúráját, hőseit, etikáját és esetleg még a kereszténységet vallják magukénak.

Itt fröcsögő, okoskodó, a magyar érdek ellen szóló! Nézzük csak: Ki vagy te, a fentiek alapján minek tartod magad? Mivel minden mondatodban a zsidót véded magyar emberek véleményével szemben, akkor mondd ki: én zsidó vagyok!
De ha zsidónak nevezed és tartod magad (vagyis annak a népnek a történelme, vallása, etikája a te személyed) és nem magyarnak, akkor ebben az országban miről is karattyolsz? Te itt NEM VAGY MAGYAR, hiába születtél ide, beszéled a nyelvünket! Márpedig ez MAGYARORSZÁG! Ki ellenségeskedik más országban az őslakos néppel, megkérdőjelezve annak önmagáról szóló döntésjogát? Mutassatok egyet is (kivéve a zsidókat)?
Mivel ez nem először lett itt megfogalmazva, az ellenünk szólók értelmi képességét illetve magyarságát minősíti, ha továbbra is a petíció és amellett érvelő magyar emberek hozzászólásai ellen ágálnak!
Mi a fontosabb neked itt Magyarországon, mely népnek az érdeke? A zsidó vagy a magyar? Ha azt mered mondani, hogy a kettő ugyanaz, akkor tényleg vége a kommunikációnak veled.

Válaszok

GÓJ

#466 Re: Összegzés 2.

2013-02-24 23:51:25

#465: Egy higgadt ember - Összegzés 2. 

Nem mondom, hogy higgadt hangvételű a hsz-ed. mert akkor haazudnék. Leszidózol ismeretlenül, noha nem is ismersz. Tájékoztatlak, hogy szüleim nem kérdeztek meg, mikor keresztvíz alá tartottak 4 naposan, hogy akarom-e.

állítólag végig is ordítottam az egészet. 7 évesen első áldozó voltam. Templomba nem járok, legalábbis misére nem, mert színjátéknak tartom. Világéletemben azokhoz az emberekhez húztam, akiket bántanak. Miután ma hazánkban, Magyarországon egíes embereknek sikk a zsidózás, éh a zsidók mellé álltam. Ettől még nem vagyok zsidó, csak nem utáéom őket, a rasszistákat, antiszemitákat annál inkább.

Ebből a felsorolásból biztosan kifelejtettem néhány negatív embertípust, majd holnap bepótolom.

Jó éjt.

Gorcsev Iván

#490 Re: Összegzés 2.

2013-02-26 18:54:22

#465: Egy higgadt ember - Összegzés 2.

1. Ahhoz, hogy valaki magyarnak vallja magát, fontos legyen számára a magyar történelem, a múlt, a nyelv stb., miért is kell kereszténynek lennie? Ha más típusú templomba megy be, s máshoz imádkozik, akkor már nem lehet jó magyar?

2. S akkor azt is mondd ki, hogy közülük is csak a katolikusok a jók, mert a reformátusok egy csomó dolgot másként gondolnak.

3. Továbbá, ha jól sejtem, akkor mondjuk egy buddhista sem lehet igazi magyar... az "elveid" szerint.

4. Ezt nem sikerül megértened, az illető zsidósága ITT jórészt az ősök, vagy a saját vallását mutatja valakinél. Amiről Te beszélsz, az Izrael és Magyarország viszonylatában értelmezhető. /Megjegyzem az itteni zsidók számára Izrael leginkább azt jelenti, hogy a kilátástálanság, illetve Hozzád hasonló gondolkodásúak elől van hova menni.../

+1. Javaslom, hogy a kvöetkező szempontok alapján isd tegyél különbséget, és mondd meg, ki a magyar, s ki nem:

- milyen csapatnak szurkol (ez a vallás szerinti különbségtételedhez illik is),

- milyen magas,

- milyen színű a haja/szeme,

- hord-e szemüveget,

- hol született/él (Bp-vidék, akár megye szerint is),

- mennyi idős...

Első körben ennyi elég lesz. Ha még mindig nem sikerült eléggé leszűkítened a kört, írom az újabb lehetőségeket...