Nem akarunk Pécs Kertvárosában hulladéklerakót!

Quoted post

Vendég

2013-05-28 16:09

Remélem összegyűlik annyi aláírás, hogy nem lesz hulladék lerakó.

Válaszok

Vendég

#2 Re:

2013-05-28 20:38:52

#1: -

Bízom benne! Ezért, add tovább és írd alá.

Vendég

#6 Re:

2013-05-29 13:51:17

Minket senki nem tájékoztattott mit akarnak épiteni ! De szerntem jobb lenne ha a polgármester háza mellé épitenék ha ennyire egészséges!

Vendég

#11 Re:

2013-05-29 16:08:29

Tisztelt Környezetvédő!!!! Teljesen mindegy, hogy zárt, vagy nem zárt, ide ne épüljön!!!!! Ha szívesen élne egy ilyen szomszédságában, hajrá, lehet költözni!!!!!! Mert gondolom nem ezen a környéken lakik, mert akkor nem mondana ekkora bődületes ökörséget!!!!

Lakó

#35 Re:

2013-05-31 23:05:32

Kedves Pécsiek! Ismét segítségeteket kérem. 4.-én Posta völgyben lesz megtartva 18 órakor a részönkormányzati összejövetel a Szelektív hulladék udvar ügyében. Össze akarjuk gyűjteni a kérdéseket hogy kinyomtassuk és oda adjuk az illetékeseknek megválaszolásra, azért hogy ne a egymás túlkiabálása legyen mérvadó, mert az sehova nem vezet. Kérlek az üzenetet oszd meg az ismerőseid között, privát üzenetben is elküldheted nekik. A választ privát üzentben kérjük, többen is fogjuk gyűjteni és rendezni a nyomtatáshoz, az egyik összekötő személy én leszek. Most kivételesen ne a megszokott email címre írjatok, hanem a faberlic12@gmail.com címre lehet küldeni a privát üzenetben a kérdéseket, amit felszeretnétek tenni a "szakembereknek" az illetékeseknek. Köszönöm a segítséget. Várom a kérdéseket hogy legyen idő rendezni és kinyomtatni. Erika