Védjuk meg a grepolisos Mundér becsületét

Quoted post

megtorló

#60 Re: A magyar szupport

2013-07-03 21:08

#54: - A magyar szupport

No akkor legyen a suport téma mivel erre lett nyitva ez az oldal!

Sajnálom hogy mást is ide tettem ,de csak itt volt rá lehetőségem.

Szóval szerintetek hány aktív felhasználó játszik jelenleg a folyamatban lévő szervereken?

15-20 ezer? Én nem tudom de rohadt sok.Szerintetek a Inno Games hány szupportost alkalmaz mondjuk magyarországon?

20,50,100 embert??

Ezt sem tudom pontosan,de szerintem 20 nál nem lehetnek többen.Ezt a nekik írt levelekből kapott válaszok alapján tudom csak saccolni.

A lényeg ha leosztod őket a szerverekre,akkor kb 2-3 jut max egyre.

Az kb 2000-3000 acc.

Szerintetek tudnak mindíg mindenre figyelni??

Ha érkezik egy bejelentés akkor azt kivizsgálják,egyszerü a feladat.Viszont nap mint nap 3000 accot végignézni tök lehetetlen.Azt el tudom képzelni hogy szúrópróba szerüen ránéznek játékosokra,és ha találnak valamit akkor hoznak szankciót anélkül hogy érkezett volna bejelentés.

Talán ezért lehet az hogy van aki egyből lebukik,mert hibázott,és akad olyan notorikus csaló is aki soha nem bukik le,mert egy szürke egér és elvész a 3000 játékos között,és sosem jelenti fel senki.

Főleg egy védő játékost aki szinte sose támad,csak tologatja a védelmeit,és az ugyebár a támadónak sosem derül ki hogy kinek az egységeivel harcolt.

Nem lép senki tyukszemére,ezért nem is foglalkozik vele senki. Ezért nem bukik le.

És akkor nézzük a magunk fajta vezető pozicióban lévő aktív támadókat,akik folyamatosan mennek a tűzvonalban,és vagy közvetlenül sanyargatják az ellenfelet,vagy az ő stratégiájuk alapján megy előre egy csapat.

Bizton állíthatom,hogy ezeket a játékosokat ahogy engem is (Rengetegszer fenyegetnek meg levélben hogy jelentenek a supportnak,ezért vagy azért) állandóan feldobnak baromságokkal.

Ilyenkor viszont nem feltétlenül az adott bejelentést hanem az egész játékost megvizsgálják.

Ha bármit találnak lépni fognak,és jár a bünti.

Ezt tapasztalatból mondom,mert az egyik szerveren egy zseni feljelentett valami hülyeséggel és tök más miatt tiltottak.

Fiokhelyettesítés tilalma miatt,amit valóban elkövettem,mert a 60 éves anyámnak magyaráztam mit építsen meg hogy.

Beléptem mindkét accba és elmutogattam neki.

Hülyeség volt tiltottak,de a lényeg nem ez hanem hogy kb 3 hónapra a belépések után.

Szóval 1000% hogy mindent megnéztek és úgy bukott ki a dolog.

Maciékat is feljelentette valaki valamilyen dologgal,és ezért kezdtek vizsgálódni szerintem.

Az hogy ami miatt tiltották őket az valós vagy sem eldönteni nem tudom,de ezt már előzőleg is leírtam.

A nagy lényeg szerintem ,hogy amíg nincs megfelelő aparátus arra ,vagy számítógépes rendszer,ami jelzi azonnal az összes csalást,addig hiába várjuk el hogy minden csaló lebukjon azonnal.

És társaim akik elől mentek a frontvonalban,nagyon figyeljetek oda,hogy semmi fogás ne legyen rajtatok,mert folyamatosan a homlokunkon van a célkereszt!!!

Winkler Sándor

Megtorló

Válaszok

Vendég

#62 Re: Re: A magyar szupport

2013-07-04 17:32:06

#60: megtorló - Re: A magyar szupport

Azzal egyet is értek, hogy egy főre nagyon sok munka jut, de sajnos a magyar szupport ettől függetlenül rossz. Gondolj csak bele, tegyük fel, hogy te egy autószerelő vagy és nem értesz az informatikai rendszerekhez, akkor lényegében meg van lőve az egész. Hiába ismered a Grepolis-t ha nem tudod megítélni, hogy valaki több felhasználói fiókkal játszik vagy csak szimplán belépett egy barátjánál, az iskolában vagy valahol ahol van vezeték nélküli hálózat (pl.: Aréna pláza). Ez körülbelül, olyan, hogy ki kell valamit cserélni az autóba, olyan alkatrészed nincs, de kicseréled egy használtra, vagy utángyártottra. Tökéletesen megy vele az autó, de egy másik szervizes ellenőrizné, és azt mondaná, hogy nem gyári és kirúgatna téged. Miért lenne ez? Mert nem ért hozzá vagy kevésbé ért hozzá, de a hatalma megvan ahhoz, hogy kirúgjon és meg is teszi.

Ha azonban én nem fizetek a játékért, akkor nincs elvárásom, de ha egy forintot is kifizettem a cégnek, akkor szerintem jogosan várhatom el azt, hogy aki ellenőrzi, az értse is a feladatát. Bár én még akkor is ezen a véleményen vagyok, ha nem fizetek, de a szabályokat elfogadtam és be is tartom akkor ne én legyek meghurcolva azért, mert ő annyit látott, hogy egyszer azonos az IP a barátoméval aztán ki tesznek levegőzni bennünket. Nem bánom én, hogy kevés csalót kapnak el, de a tiszta és becsületes játékost akkor ne szívassák már. Az meg a másik fele hogy, nincs azonos internet kapcsolatom a barátommal, de akkor ne tiltsák már, meg hogy az iskolába vagy akárhol belépjek. Arról ne én tehessek már, hogy ő is ott és akkor lép be. Arra meg nem vagyok hajlandó, hogy hozzáadjam a közös internetes listához, hisz neki is meg nekem is van saját, fizetett internet kapcsolatunk, amin játszunk, de az iskolába, ha fellépek azonos lesz az IP címünk.

Ez elvileg egy stratégiai játék, amire kell időt áldozni. Ha én reggel 7 órától este 6 óráig valami folytán az iskolában vagyok, akkor nehogy már ne lépjek fel játszani egy kicsit, egy olyan játékban, ahol azért figyelni meg fejlődni kell. Engem nem csak akkor támadhatnak, meg mikor otthon vagyok. Ha az iskolába vagy bárhol belépek és belép a barátom is, hogy segítsen védekezni, akkor ne legyünk már kitiltva.

Én tisztában vagyok vele, hogy egy ilyen rendszer megfigyelése nehéz, de akkor képezzék őket vagy valamit tegyenek már azért, hogy ilyen esetekben is élvezhető legyen a játék.