deviza alapú csalás ellen

Quoted post

Vendég

2013-07-26 19:21

Kedves Menyhért Péter!
Már szóltam hozzá kétszer is az Ön által feltett dokumentumokhoz ... Mivel visszajelzés semmilyen nem érkezett részemre, lenne néhány kérdésem:
1. Olvassa is a hozzá szólásokat Ön, vagy csak "begyűjti" őket?! Ha olvassa, kérem legyen szíves útbaigazításokat is adni, hogy mit tévők legyünk mi, kárvallottak?
Mert engem pld. az OTP Bank Nyrt. egyik Ügyintézője telefonon - sérelmeimet leíró levelem okán felhívott tegnap, s újabb szerződésmódosítást javasolt, melyet én nem fogadtam- és nem fogadok el. Ám, ha nem megyek be hozzájuk ez ügyben, akkor ők automatikusan szept. 14- 16- tól: emelt havi törlesztőrészletet fognak számlámról levenni. Ha nem lesz rajta fedezet, mert nem hagyok folyószámlámon az amúgy sem magas nyugdíjamból, akkor még újabb kamattal (gondolom: újabb kamatos- (uzsora)kamattal!) terhelik meg az újabb, általuk kirótt, s felsrófolt törlesztőrészletet is, melyhez én nem járulok hozzá! Mármint: a szerintem is jogtalan és már embertelen deviza (svájci) hitelem emeltetéséhez!!!
S túl mindenen, még azt sem tudom, (szerintem senki sem!) valóban svájci hitelről van- e szó, hiszen adósságtörlesztésre vettem fel anno 2007- ben, s az (állítólagos) kiegyenlített tartozásról, hogy azt valóban svájci hitelben törlődött semmilyen dokumentumot nem kaptam. Csupán zsupsz, anno törölték azt a hitelt, ám ezt a gazemberségekről szólót fizetem azóta is. Ma már szinte dupláját törlesztve, s még mindig háromszoros tartozási összeggel zaklatnak - szintén jogtalanul ... Hogy a "Vezérkar" tömhesse a "telhetetlen papzsákját" az én és a többi kárvallottaktól befolyó összegekkel ...
2. Mi a teendőm? Bizonyosan tud Ön, vagy valaki az Ön jogi ismeretsége köréből tanácsot adni. Megfogadható tanácsot!!
Várva szíves visszajelzését ez ügyben ...
3. S ha Ön is hallott az APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG- ról, arról is kérnék információt ...

Köszönettel, Némethné Pető Ilona
szigethyilona@gmail.hu http://hu.netlog.com/ilonapetoszigethy
06.20.997.2345 * 06.70.422.2239
Levélcímem; 2315. Szigethalom,
Katona József u. 22.
Ui.:
Alábbiaknak várom a folytatását, hogy milyen eredménnyel folytatódik, vagy zárult a petícióról írt levélbeni történés! ...

Válaszok

menyus

#20 Re:

2013-07-31 08:39:21

#13: -

Kedves Ilona!

Elnézést, hogy eddig nem vűlaszoltam,de csak egy ember vagyok, megélhetési problémákkal, pénz és apparátus nélkül. Csináltak a támogatók egy baráti kört a facebookon: https://www.facebook.com/groups/584870318200840/599269776760894/?notif_t=group_comment

Ahova felrakok inden anyagot - sablon leveleket is a büntető feljelentéshez, és a közjegyzőkhöz-végrehajtókhoz.

Igyekszem, de az a tény, hogy a magyar jogrend mellettünk van, miközben az állam képviselője a KÖZVÁDLÓ CSAK azon fáradozik, hogy megakadályozza a feljelentéseim bíróság elé kerülését, ne teremt könnyű helyzetet.

Az is akadály, hogy a devizás szervezetek, akik médiához jutnak, mind a mai napig mélyen hallgatnak a csalás TÉNYÉRŐL és BIZONYÍTÉKAIRÓL, csakúgy mint az ÖSSZES politikai párt.

Sajos, azt kell látnom, ezt a helyzetet nem megoldani akarják, hanem pártalapításhoz ugródeszkának, vagy választási propagandának szánják.

Kiváló példa erre a kormányzat lépése a CÖF-CÖKA nevezetű, állami pémnzen épített és finanszírozott ÁL-civil szervezetekkel.