Ülj a Duna-parton, a tied is!

Quoted post

Házinéni

#18 itt nőttem fel, ez a hazám

2013-09-26 06:30

Irígység? A házban lakók túlnyomó része évtizedek óta tulajdonos itt, ki az irígy?!

Válogasson, aki akar az V., VI. kerület teraszai között, de ezt a szép, különleges környék, ahova születtünk és évtizedek óta élünk, nem változhat a tulajdonosok akaratával szemben VIGALMI NEGYEDDÉ! Ezt nem engedi a törvény!

Méghogy a napernyő miatt perelték be?
Hiszen a Panini támadott meg egy jogszerűen, a társasházi többség által hozott, vendéglátást tiltó határozatot, de a pert jogerősen, végérvényesen elvesztette!

Mivel van itt olyan hozzászóló, aki ISTEN nevét hozza fel egy ilyen nagyon is emberi témában, kérdezze meg azt is TŐLE, ki nem ismer mértéket az ügyeskedésben, ki hangoztatja, hogy jogszerűen működik, és nem henceg vele, hogy a szomszéd ház csalárd hozzájárulásával, trükkel, szemfényvesztéssel akar előnyhöz jutni, a jogszabályok, hivatalnokok kijátszásával teraszt üzemeltetni...? Biztos megkapja a választ.

Válaszok

Elolvastam, de nem értem

#19 Re: itt nőttem fel, ez a hazám

2013-09-26 13:56:17

#18: Házinéni - itt nőttem fel, ez a hazám

Figyelmesen végigolvastam, és vallomással tartozom: én ezt nem értem.

Évek óta itt élnek (kik? nekem túlzásnak tűnik öntől "A ház" nevében szólni), és még eddig semmi problémájuk nem volt a környezetükkel? A rakpart autóinak hangja rendben van, a kávézó zsivaja lett sok?

Ha jól értem a hozzászólást, önnek voltaképpen nem is a kávézóval van baja, hanem úgy általában az összes kávézóval, ugye? "Vendéglátást tiltó határozat"? "Vigalmi negyed"? "Ügyeskedés"?

Ne haragudjon, de ezek bizony nem a józan érvelés hangjai.

Tehát kérdezhetem-e, hogy egyébként ez egy szimpatikus, barátságos hely LENNE, ha egy utcával odébb ülhetne be egy kávéra? Neadjisten elő is szokott fordulni ilyesmi a különleges XIII. kerület szomszéd utcában található teraszain?