Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

Quoted post

Fukin old man

2014-03-14 21:39

Mi van szkeptikusok köcsögei??? Hitler, malacka, és a többi vadbarom kocsmahuszár még nincs itt??? Tudjuk, hogy jó pénzt kaptok, de el lesztek kapva, nem fogja megmenteni a seggeteket egyetlen külföldi titkosszolgálat sem! Azok fognak agyonlőni egy sötét helyen, majd meglátjátok, senki sem fog segíteni nektek vadbarmok!
Hirtelen itt annyi szakértő meg pilóta lett, hogy annyi fél európában sincs :D

Válaszok

Vendég

#2207 Re:

2014-03-15 09:50:14

#2203: Fukin old man -

Nem kapunk pénzt ezért (sajnos).De látom,ismét kitört az értelem belőled.Csak a fenyegetés,meg virtuális agresszió :) Apropó,fenyegetés,én a helyedben nem tenném.Tudom,hogy az internet arc nélküli világában könnyű nagy szájúnak és okosnak lenni,meg mindenkinek joga van ostobának lenni,de ne élj vissza ezen jogoddal.
Érdekes,hogy pont te beszélsz arról,hogy "mennyi szakértő lett itt".Érdekes,a chemhívők közt is valahogy mindenki ért mindenhez.Vagy csak azt hiszik,hogy attól,hogy néhány ,ki tudja milyen tartalmú oldalt elolvasnak,attól már mindent tudnak?Azért ,mert valami nincs mutogatva a médiában,attól még nem lesz automatikusan igaz.

MH. 59. TMG permetezőszázad

#2210 Re:

2014-03-15 13:07:46

Üdvözlöm Madocsai úr! :) A szóhasználat árulkodó, ha legközelebb nem akarja vállalni a nevét akkor ne használja a jellegzetes ,,kocsmahuszár, vadbarom, aranyapám" kifejezéseket! A stílusról nem is beszélve... Egyébként a háttérhatalom nekem 4évi bérrel le van maradva, tehát ha tud tenni valamit az érdekemben, hogy a szkepticizmusomért megkapjam azt a sok pénzt azt nagyon megköszönném, mert lehetőséget teremtene a CPL/ATPL képzésemre, így hivatalosan permetezhetném az embereket. A viccet félretéve, tudom, hogy "ők" nyomtatják a pénzt, de ennyi embert nem lehet egyszrűen lefizetni, látja, engem sem hajlandóak évek óta kifizetni, pedig nagyon "tagadom" a chemtrail létezését. Másrészt több pilóta van "fél európában" mint gondolná! ;) A magázódással remélem kellőképpen sikerült a gyalázatosan otromba stílusát ellensúlyoznom!
További szép és aránylag kevés kondenzcsíktól rettegős napot kívánok!

Vegas

#2211 Re:

2014-03-15 16:27:59

Látom téged is elkapott a "Mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" életérzés... :D :D
El leszünk kapva? Agyon leszünk lőve?
Jajjjjj, annnnnnyira félek!!!
Addig is jó rettegést a mumusoktól!
Látod igazföld, neked még az sem mond semmit, hogy hülye mint a segg...