Az emelt angolérettségi 3. részének felülvizsgálatáért

Quoted post

Vendég

2014-05-09 12:24

Szerintem sem ugyanazt játszották le tegnap mint ami ma felkerült. Az első hallott szövegértés után sajnos már a többire sem tudtam úgy odafigyelni ahogyan szerettem volna és mielőtt elkezdtük a levelet már ott tartottam, hogy inkább nem is folytatom. Emiatt természetesen a levelet is összekapkodtam és koncentrálni sem tudtam olyan mértékben, hiszen még mindig bosszantott az előző feladatok sikertelensége. Egészen addig amíg haza nem értem és meg nem láttam mások véleményét azt hittem csak én lehetek ennyire béna és csak nekem nem ment. Eddig a legrosszabb amit itthon csináltam 77% volt... a hallásértésem általában jó szokott lenni mindig a nyelvtannál veszítek sokat. Ehhez képest most örülök ha a 45%-om meglesz. :(

Válaszok

Vendég

#112 Re:

2014-05-10 11:38:30

#12: -

Nem vagy egyedül ezzel....én is ugyanigy éreztem/érzem magam.Én is sokat gyakoroltam rá és nem voltak olyan rossz eredményeim...az előző évek listeningjei nem voltak ilyenek...nálunk az volt a szar,hogy maga a terem is,ahol voltunk,nagyon visszhangzott,az első feladat meg eleve visszhangos volt....rendkívül csalódott vagyok,pedig rengeteg időt beleáldoztam a készülésbe....remélem sikerül valamit elérni ezügyben,habár az Oktatási Hivatal kijelentte,hogy ,,egyik feladat sem követelt indokolatlan erőfeszítést a vizsgázótól, és teljes mértékben megfelelt a vizsgaleírásnak."