Az emelt angolérettségi 3. részének felülvizsgálatáért

Quoted post

Lovászi Friuzsina-JGE

#211 Re:

2014-05-13 13:30

#206: M -

"A diákok hozzáteszik: az érettségit lebonyolító középiskolák túlnyomó többségében a rossz technikai háttér a szöveg megértését még inkább megnehezítette: az iskolák általában régi táskarádiókat, magnókat használnak, a nagy termek miatt felhangosították, így azonban a szöveg torz lett, "

Őszintén áruld el, melyik oktatási intézmény használ egy ilyen komoly megmérettetésen magnót és táska rádiót?
A hanganyag CD-n lett kiküldve amit tilos másolni ergo biztos, hogy nem magnóról és táska rádióról lett lejátszva.
Ennél hihetőbb történetet is kitalálhattak volna a diákok!

Az is beszédes, hogy a 10 ezer érintettnek még a 25% se írta ezt a petíciót alá, a facebookon még ennél is kevesebben csatlakoztak a csoporthoz. -Ez azért beszédes.

Akkor most ki a gyogyós? Hol van az a maradék 7500 érintett? Ja mert nekik sikerült megcsinálni?????????

Nem véletlen, hogy egyesületünk elnöke ilyen szélsőséges irányt határozott meg az ifjúság neveléssel kapcsolatban, mert ami itt megy az sajnos jellemzi a mai fiatalságot. Miért dönt nézettségi rekordokat a való világ és a barátok közt? A felmérések azt mutatják, hogy a 20 alattiak nézik őket tulnyomó részt.
Miért túlfutó az egyetemisták több mint 50%-a? Miért van a diplomák fele a nyelvvizsga hiányában visszatartva?
EZÉRT!
-mert nuku tanulással akarnak eredményeket, úgy, hogy azok a fenekük alá legyenek tolva. Ezzel az erővel alanyi jogon is követelhetnétek a diplomát!

Válaszok

Netistri

#213 Re: Re:

2014-05-13 13:54:21

#211: Lovászi Friuzsina-JGE - Re:

Hát mondjuk a debreceni (interjúban adták le, remélem ebbe is bele fogsz tudni kötni), ahol én írtam, ahonnan a tanárok nyilatkoztak és nagyjából az iskolák 90%a. De ha szeretnéd megbeszélhetünk egy időpontot és elvihetlek a gimnáziumba, hogy elhidd. Hidd el nekem nem szeretek pénzt kidobálni az ablakon, nem szeretem ha hülyének néznek. Az általánosítást meg be lehet fejezni. Szaktanári vélemények támasztják alá, hogy ez a feladat messze meghaladta az érettségi követelményeket... el kell egyszer fogadni, hogy Ti "felnőttek" (bár az érettségi, az, hogy dolgozom 8 éve, és a születési dátumom arra enged következtetni, hogy én is az vagyok) hibázhattok. Nem azért hallatjuk a hangunkat, mert szeretünk szórakozni. Csak mindig egyszerűbb azt mondani, hogy a diák a hülye és az hazudik. Ha nem lennék képes megcsinálni egy ilyen feladatot (ismétlem ilyen hanganyaggal normálisan lejátszva, akkor befognám a számat. De tudom magamról és a többiekről, hogy ez nem így van. Nem 2 pontunk múlt a feladaton. Nem az a bajunk hogy 3-4 pontunk veszett oda... el kéne fogadni, hogy jogunk van kiállni saját magunkért és a társainkért. Az, hogy ez ebben az országban nem divat arról TI felnőttek tehettek. Ti neveltétek ilyenné a fiatalabb generációt...remélem az utánunk következő évfolyamok ugyanúgy támogatják majd egymást, mint mi itt most. Ha másért nem, legalább ezért megérte létrehozni a csoportot. Hogy tudjam, vannak olyan emberek, akik képesek kiállni az igazságért. Ha ez nektek szemet szúr, az már a ti gondotok...