Az emelt angolérettségi 3. részének felülvizsgálatáért

Quoted post

Lovászi Friuzsina-JGE

#228 Re: nyelvvizsga

2014-05-14 07:04

#219: reniandtardis - nyelvvizsga

Kedves Csík Renáta! Nagyon szép a bizonyítványod. Az ecserin is lehet ilyeneket kapni! -mert ezzel az ésszel kizárt, hogy te nyelvvizsgát szerezzél. Az is nagy csoda, hogy az érettségiig eljutottál.

Ha már ilyen nagy hévvel vetetted bele magad a szervezkedésbe akkor remélem ilyen nagy hévvel a neked küldött levelünket is kirakod a facebookra! Mert állításotokra miszerint a vizsga hanganyaga érthetetlen volt egyenlőre nincs kézzelfogható bizonyítékotok! Sőt a 10 ezer érintettből eddig alig 2500-an írták ezt alá, ebből a fele feltételezhetően rokon, barát, haver. Ellenben a hivatal szakemberekkel tudja bizonyítani állításod ellenkezőjét, sőt az eredeti hanganyag is fellelhető:

http://eduline.hu/erettsegi_felveteli/2014/5/12/angol_erettsegi_2014_tiltakozas_nyelvtanar_J5FPVY

Studniczky Róbert és Csongrádi Eszter egyértelműen fogalmaz, hogy az állításotok miért nem igaz-sőt képtelenség!

Ha bármi probléma volt a vizsgán azt azonnal kellett volna jelezni és nem a sajtóban meg a facebookon panaszkodni. Ha az iskola a szabályok ellenére átmásolta a kiküldött hanganyagot, mert nem volt megfelelő technikai felszeretsége a hanganyag lejátszásához akkor az az iskola sara- náluk tessék panaszkodni, de ne egy országos hivatalt alaptalanul rágalmazni!

Elnökünk Egres Béla már fenntebb leírta, hogy kezdeményezni fogjuk 2000-ig visszmenőleg minden bizonyítvány átvilágítását! Sok olyan bizonyítvány lett az elmúlt években úgy kiállítva, hogy tulajdonosuk nem teljesítette maradéktalanul a tanulmányi előírásokat, sőt olyan bizonyítványok is ki lette így állítva, amivel az intézmények a hasonló rágalom hadjáratokat akarták elkerülni.

A szombati megmozdulásotok nagy bukta lesz. Jó trükk, de ez már nem jön be. Vagytok kb ezren akik nem készültetek és most ezzel az olcsó trükkel akartok 5-ös bizonyítványt. Arra is gondoljatok, hogy másik 9 ezer vizsgázót is bajba sodortok ezzel- olyanokat akik alaposan felkészültek és nem panaszkodnak.

Válaszok

reniandtardis
Vendég

#241 Re: Re: nyelvvizsga

2014-05-14 14:07:33

#228: Lovászi Friuzsina-JGE - Re: nyelvvizsga

Nézzen csak utána. Amúgy pedig: okosabb lenne, ha abbahagynák a sárdobálást. Még a végén megütik a bokájukat - ez pedig, valljuk be, nem vetne túl jó fényt egyesületükre.

Csak nyugodtan, nincsenek titkaim:

http://www.nyak.hu/doc/bizhitel.asp

Természetesen megosztottam levelüket facebookon.