Petició a "deviza" és lakáshitelesekért

Quoted post

katryn

#452 Re:

2011-08-25 18:14

#21: Köbüki -

Hát ez borzasztó ami ebben az országban megy.

Én 2005-ben vettem fel CHF alapú hitelt, 10 évre. 6 éve pontosan, akarom mondani a fizetési határidő előtt fizettem. Minden hónapban 22.-e a határidő , de én mint rendes fizető ügyfél, 10.-én fizetéskor rögtön kifizettem az aktuális törlesztőrészletet. Tehát havonta 2 héttel hamarabb kifizettem, nem kaptam köszönő levelet a banktól.

Ellenben a július hónapban 2 héttel később adtam fel, és máris augusztus 8. keltezéssel kaptam  egy levelet, hogy 8 napon belül fizessem ki, különben azonnali hatállyal felbontják a szerződést.

Teljesen lojális és megértő a bank! Érdekes az hogy 6 éven keresztül minden hónapban 2 héttel hamarabb fizettem az valahogy nem zavarta!

Válaszok

Vendég

#453 Re: Re:

2011-08-26 10:15:14

#452: katryn - Re:  

gusztustalan mohó banda

az ember már el sem hiszi hogy ott is emberek dolgoznak

vajon remeg a gyomruk amikor reggel indulnak dolgozni, vagy már teljesen agymosott biorobotok?

Köbüki

#454 Re: Re:

2011-08-26 13:19:43

#452: katryn - Re:  

Kedves katryn!

Egyetértek! Én fél éves elszámolásban vagyok a bankkal, augusztusban és februárban van a fordulópont. 10.-ig kell megérkezzen az utalás. Rendesen fizetünk, bár van amikor picit csúszunk mert hát mindíg sz...k a kutya valamit... Többszőr előfordult,hogy befizettem több hónapot előre az nem zavarta őket, viszont a késedelmes napokat nagyon precízen észbe tudják tartani. Szeretnénk már megszabadulni tőle, de a jelenlegi árfolyamon kész öngyilkosság kifizetni a fennmaradó tartozást.