Petició a "deviza" és lakáshitelesekért

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Petició a "deviza" és lakáshitelesekért petíció automatikusan generált fórumtémája

VÉELEM

#451 vargalmaria@freemail.hu

2011-08-25 13:50

KEDVES László: 443!
Úgy gondolom: egy fogadatlan prókátor vagy!!! Mert különben nem így beszélnél. Jó pozícióban, jó anyagi körülmények között élő...
Persze, hogy szeretjük a jó árut, hisz ki nem?
Milyen jó, hogy a világon csak a magyarok olyanok, ahogyan le írtad....
Milyen jó, hogy a világon bárhonnan behozott áruk "csúcstechnológiával" gyártott, minden szennyeződéstől mentes áruk tömkelege /lásd "malominos" tej, stb/ csupa kívánatos termékek.
Van más választásunk, mint amit ránk erőltettek? Nincs más alternatíva!!!!!
Örülök, hogy a világon csak a Magyarokra jellemző az emberi gonoszság.

A jövőben: No komment!!!!! Nincs értelme!!!!!
katryn

#452 Re:

2011-08-25 18:14

#21: Köbüki -

Hát ez borzasztó ami ebben az országban megy.

Én 2005-ben vettem fel CHF alapú hitelt, 10 évre. 6 éve pontosan, akarom mondani a fizetési határidő előtt fizettem. Minden hónapban 22.-e a határidő , de én mint rendes fizető ügyfél, 10.-én fizetéskor rögtön kifizettem az aktuális törlesztőrészletet. Tehát havonta 2 héttel hamarabb kifizettem, nem kaptam köszönő levelet a banktól.

Ellenben a július hónapban 2 héttel később adtam fel, és máris augusztus 8. keltezéssel kaptam  egy levelet, hogy 8 napon belül fizessem ki, különben azonnali hatállyal felbontják a szerződést.

Teljesen lojális és megértő a bank! Érdekes az hogy 6 éven keresztül minden hónapban 2 héttel hamarabb fizettem az valahogy nem zavarta!

Vendég

#453 Re: Re:

2011-08-26 10:15

#452: katryn - Re:  

gusztustalan mohó banda

az ember már el sem hiszi hogy ott is emberek dolgoznak

vajon remeg a gyomruk amikor reggel indulnak dolgozni, vagy már teljesen agymosott biorobotok?

Köbüki

#454 Re: Re:

2011-08-26 13:19

#452: katryn - Re:  

Kedves katryn!

Egyetértek! Én fél éves elszámolásban vagyok a bankkal, augusztusban és februárban van a fordulópont. 10.-ig kell megérkezzen az utalás. Rendesen fizetünk, bár van amikor picit csúszunk mert hát mindíg sz...k a kutya valamit... Többszőr előfordult,hogy befizettem több hónapot előre az nem zavarta őket, viszont a késedelmes napokat nagyon precízen észbe tudják tartani. Szeretnénk már megszabadulni tőle, de a jelenlegi árfolyamon kész öngyilkosság kifizetni a fennmaradó tartozást.

Köbüki

#455 Re: vargalmaria@freemail.hu

2011-08-26 14:21

#451: VÉELEM - vargalmaria@freemail.hu 

Ne idegesítse magát, mindenki magából indul ki... Alternatíva van, meg lehet venni a magyar árút ami jó minőségű, ízletes, de a családok zöme már nem engedheti meg magának. Így marad a "teszkós" szlovák tej 139 Ft.-ért, meg a növényi eredetű sajt ami még 1000 Ft. alatt van / kg.  Valahol meg kell húzni magunkat, hiszen a magyar temékek dupla áron vannak. Azt viszont nem értem, hogy a téliszalámi itthon miért drágább mint külföldön? Lehetőség csak a pénztárcánkhoz mérten adott.

Ugyanez volt a deviza vs. forint hitellel is: közel duplája lett volna a havi törlesztő, nem véletlenül vették fel sokan CHF-ben...

Van itt kérdés, nem is kevés...

Vendég

2011-08-26 16:36

Maximálnám a Bankok nem kérhetnének, semmilyen
hitel felvétel esetén 10-15%-nál több kamatot.
A THM-t és egyéb költségeket is beleértve.
Így az emberek is vissza tudnák fizetni a kölcsönt.
És a Bankok váltsága nem ismétlődne meg, mert hosszú
távon ez következik hiszen a kintlévőségeket nem fogják tudni be hajtani. Örülhetnek ha a befektetett
tőkerészt vissza kapják. Pofátlanul magas kamatokat és mindenféle járulékos költséget számolnak fel, ami már felháborító. Ideje lenne ennek véget vetni.

Vendég

2011-08-26 18:23

Csak annyit kérdeznék,hogy egész európa, az egész világ, mindenki tartozik, de kinek.Álljon elő az avalaki és rögtön kiderül hogy mesterségesen ki kik manipulálnak a pénzzünkel,ennek a csoportnak kell fityiszt mutatni.
...a petíció elindítója

#459 fotók

2011-08-26 22:47

A petíció szövegének az alján van link, mely elvezet egy címre ahol

FOTÓK LÁTHATÓK A PETÍCIÓ ÁTADÁSÁRÓL
VÉELEM

#460 vargalmaria@freemail.hu

2011-08-27 07:41

Fenntartom a korábbi véleményeimet mindenben. Abban is, hogy mi dolgozunk saját magunk ellen. Ezt mutatják a hozzászólások. Ameddig ez így lesz, addig nincs is kiút a válságból.
Fel tenném azt a kérdést, hogy miért van az, hogy amig uzsorakamatokat számolnak fel nekünk, addig a betétesek kamatai bőven egy számjegyűek, és a béka segge alatt vannak?
Miért is????
Ja, és ha googlebe be gépeljük azt, hogy "mérgező margarin" igen furcsa tanulmány jelenik meg. Amely igen csak igaznak tűnik.
VÉELEM

#461 vargalmaria@freemail.hu

2011-08-27 07:47

"NASZÓVAL" 31600 találata van, és nagyon érdekfeszítő címekkel:
Mint például: A szívbarát margarin hazugság....
Margarin, mint lassan ölő méreg, stb, stb,.....
VÉELEM

#462 vargalmaria@freemail.hu

2011-08-27 07:54

....és ezeket a "béka segge" alatt lévő "befektetéseket" ma is úgy tálalják a reklámokban: mint "jó befektetési" lehetőségeket... ...értik a lényeget?.....
Ja, és hány bank van legalább részben magyar kézen? Legalább részben, az "egészében" fogalma ismeretlen ebben az értelemben véve!!!!
Vagyis: ismert!!!!! Mármint egészében külföldi!!!!!
Itt keresendő a miértekre a válasz....
a petíció elindítója

#463 Re: vargalmaria@freemail.hu

2011-08-27 10:51

#462: VÉELEM - vargalmaria@freemail.hu 

A bankjaink nagy része osztrák, olasz, német stb bankok magyar bankfiókja.

Az csinálnak amit az Anyabank utasít és hozniuk kell mindenáron a meghatározott és elvárt profitot....

A bankvezérek meg "bonuszért" próbálják a tervet túlteljesíteni.

Van még élő ember hazánkban, aki egy reklámot is figyelembe vesz a poénján kívül? Elszomorodnék !

- jozef -

VÉELEM

#465 vargalmaria@freemail.hu

2011-08-27 11:24

Kedves 455!
Az előzőekhez még annyit: magyar-nem magyar termék: épp a devizahitel is bizonyította a legjobban, hogy mi lett a vég kifejlett.
Meg az, hogy csak a mának "szeretünk" élni, elfelejtve mindent: múltat, jelent, jövőt....
Nem kellene magunkat annyira lealázni, leértékelni!!!!
VÉELEM

#466 vargalmaria@freemail.hu

2011-08-27 11:34

Mit jelent: "automatikusan generált"? Akkor mindezt nem MI írtuk le?

Vendég

2011-08-27 16:33

Már éppen ideje a cselekvésnek!!!!

Vendég

2011-08-27 17:59

Most kell összefogni!
Végre elindult már valami!
Most kell azoknak az embereknek is mellénk állni akik eddig csak hallgattak!!
Mert nem csak a házunk forog kockán hanem már az életünk,és a hazánk is!!!
Nem csak a mi jövőnk ,gyermekeink, unokáink, jövője is veszélyben van!!!
"Rabok legyünk vagy szabadok ez a kérdés válaszatok"

Vendég

2011-08-28 03:08

Nem vagyok lakás hiteles, de irritál az egész, egy szemét össznépi átverés, nem a bankot köpködöm, azokat az embereket, akik ezt tették velünk...

Vendég

2011-08-28 07:21

Csak anyit tudok hozzászolni hogy a lakásvásárlásunk után 3 évre azaz egy hónapja a férjem depreszios , pánikbeteg lett.Majd késöbb többet irok,mert van mit. Tisztelettel Julia

Vendég

2011-08-28 14:23

Szeretnék befizetni 100.000 Ft-ot, de bizalmatlan vagyok.
- Ne aggódjon, a bank garantálja a betétet.
- És mi van akkor, ha tönkremegy a bank?
- Akkor kártalanítja a biztosító.
- És ha a biztosító is tönkremegy?
- Akkor a kormány vállal garanciát.
- És ha elzavarják a kormányt?
- Uram, nem érne meg Önnek ez az esemény 100.000 Ft-ot?
a petíció elindítója

#472 Re: Júlia

2011-08-28 15:43

#470: -  

Gyors gyógyulást a férjednek, Neked meg erőt és hitet, hogy ezt a nehéz helyzetet átvészeljétek!

Vendég

2011-08-28 16:20

Felelöségre kell vonni a Bankokat.Az emberek ne legyenek kiszolgáltatottak. Senki nem kerűlhet utcára.

Vendég

2011-08-28 18:11

Hátha jön már valami segítség.

Vendég

2011-08-29 06:13

Amit a bankok művelnek a deviza hitelesekkel az egyenesen felháborító!A kormány nem a deviza hiteleseket védi,egyszerűen ellenük van.Embereket,családokat tesznek az uzsora kamatokkal tönkre.Ha én 7 milliót vettem fel akkor a 7 milliót fizessem vissza, ne 12milliót.Az öt millió tiszta haszon a bankoknak.A törvényeink büntetik az uzsorásokat,akkor a bankok miért szednek uzsora kamatot?Hogy engedheti meg a kormány a bankoknak az uzsora kamatot?