Skatepark, 17.ker(Bp)

Quoted post

préselt falapon guruló folyton eleső kispöcs

2014-11-29 18:45

Először is:menj te a kurva anyádba..

másodszor: Deszkáról szó nem volt, és az extrém sprotroknak sokkal nagyobb jövőjük van, mint a csodálatos magyar futballnak.

#3 nem követeltünk, teljesen normálisan kértük, szépen megfogalmazva(amennyire a helyzet általi idegállapotok engedik, mert ez már siralmas.)

#4 az, hogy esek, az építő jellegű, és utána megpróbálom mégegyszer, és annyiszor, ahányszor kell, hogy sikerüljön az aktuális trükk.

#5 Még mielőtt arról is szó esne, hogy nem mi döntünk az adófizetők pénzéről, leszögezném, hogy pl én is járok dolgozni, és egy szép nagy összeget le is adózok, ahogy kell, és a több tízezres alkatrészeket is megveszem a biciklimre, ami kell, ami az adó miatt olyan olcsó...ergo nekem is van beleszólásom.

#6 Az, hogy kicsi a pöcsöd, arról senki nem tehet, nem kéne ennyit idegeskedni.

Válaszok

Vendég

#11 Re:

2014-11-30 17:14:40

#10: préselt falapon guruló folyton eleső kispöcs -  

Másodjára is menj a kurva anyádba, Te kis deszkabaszó ropigyerek.

Az extrém sportnak kurvára nincsen semmilyen jövője, és úgy 50-60 évig nem is lesz, ebben az országban. Ez nem Amerika vagy Ausztrália basszátok meg! Talán nem kellene Tony Hawk-nak képzelni magatokat. Az extrém sportokat nem jegyzik ebben az országban. Nem láttam még a tv-ben olyat, hogy magyar gördeszkás milyen szép eredményeket ért el. A magyar labdarúgás az szar, na ez az egy amiben egyetértünk. Tény, hogy ők sem érdemlik meg a stadionokat.

IttHUN egyáltalán nem elterjedtek ezek az extrém sportok, annyira, hogy az adott település önkormányzata szórja a pályázatokon nyert illetve a támogatásokból kapott pénzét pár milliós skate parkokra, csak mert van az adott településen 4-5 deszkás faszjankó. 

pont az

#17 Re:

2015-02-10 13:32:43

#10: préselt falapon guruló folyton eleső kispöcs -  

eloszoris szerintebb tudnal normalisan beszelni van jovoje igenis megneznem az ilyen csicskagyerekeknek mint te mekkor szaja lanne elobe...