Skatepark, 17.ker(Bp)

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Skatepark, 17.ker(Bp) petíció automatikusan generált fórumtémája

Vendég

2014-10-16 21:48

Ez nem skatepark, még kerékpáros KRESZ parknak sem lenne jó. Csokoltatom az önkorményzat hozzá nem értő alkalmazottjait, hogy sikeresen elkőltöttek egy csomo pénzt a semmire

Bálint úrfi
A petíció szerzője

#2 Re:

2014-10-16 21:51

#1: -  

De egy focapálya persze hogy van mellette(ha jól láttam 2 is) azokkal semmi baj nincsen...erdekes azt jol osszeraktak...

Vendég

2014-10-16 22:03

Nagykátán lakom örülnék ha 17 kerben lenne jó skatepark vonattal átjárnák mer itt legközelebb szolnokon van
Marci

2014-10-17 03:50

Kérni valamit nem ilyen picsogós stílusban szoktak, ez kapásból meg is öli a Petíciót - de azért sok sikert, hiszen ez az építmény a legnagyobb jóindulattal is csak akadálypályának nevezhető.

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2014-10-17 10:49

Bálint úrfi
A petíció szerzője

#6 Re:

2014-10-17 23:14

#4: Marci -  

Tudom, hogy kicsit hisztis hangvétele volt, csak akkor hirtelen eszembe jutott, hogy meg kéne írni, de időm az nem volt rá, úgyhogy most átírtam, így már szerintem jobb

Vendég

2014-11-22 11:47

Nem unjátok ezt a "minden bokorba, tanyára, Manci néni valagára.... skatepark-ot" petíciókat?! Ebben az országban ez a sport hivatalosan nem is létezik! Ez egy amatőr hobby sport! Ráadásul igen kevés deszkás van ebben az országban, ez nem Amerika gyerekek. Inkább kórházakat modernizáljanak/fejlesszenek, utakat építsenek/javítsanak. Ne követelőzzön itt pár Vans cipős hülye gyerek, csak mert gurulni szeretnének. 

Vendég

#8 Re:

2014-11-27 11:34

#7: -  

nem tetszik, hordd el magad es rakd meg mancinenit a tanyadon..

Vendég

#9 Re: Re:

2014-11-29 08:18

#8: - Re:  

Menj a kurva nyádba Te kis préselt falapon guruló folyton eleső kispöcs. Mekkora pofájuk van ezeknek a kis deszkás faszjankóknak. Követelni azt tudtok, ilyen ugrató, ilyen félcső...kisfaszom...stb.  Be kellene tiltani a gördeszkázást, az lenne a legjobb. 

préselt falapon guruló folyton eleső kispöcs

2014-11-29 18:45

Először is:menj te a kurva anyádba..

másodszor: Deszkáról szó nem volt, és az extrém sprotroknak sokkal nagyobb jövőjük van, mint a csodálatos magyar futballnak.

#3 nem követeltünk, teljesen normálisan kértük, szépen megfogalmazva(amennyire a helyzet általi idegállapotok engedik, mert ez már siralmas.)

#4 az, hogy esek, az építő jellegű, és utána megpróbálom mégegyszer, és annyiszor, ahányszor kell, hogy sikerüljön az aktuális trükk.

#5 Még mielőtt arról is szó esne, hogy nem mi döntünk az adófizetők pénzéről, leszögezném, hogy pl én is járok dolgozni, és egy szép nagy összeget le is adózok, ahogy kell, és a több tízezres alkatrészeket is megveszem a biciklimre, ami kell, ami az adó miatt olyan olcsó...ergo nekem is van beleszólásom.

#6 Az, hogy kicsi a pöcsöd, arról senki nem tehet, nem kéne ennyit idegeskedni.

Vendég

#11 Re:

2014-11-30 17:14

#10: préselt falapon guruló folyton eleső kispöcs -  

Másodjára is menj a kurva anyádba, Te kis deszkabaszó ropigyerek.

Az extrém sportnak kurvára nincsen semmilyen jövője, és úgy 50-60 évig nem is lesz, ebben az országban. Ez nem Amerika vagy Ausztrália basszátok meg! Talán nem kellene Tony Hawk-nak képzelni magatokat. Az extrém sportokat nem jegyzik ebben az országban. Nem láttam még a tv-ben olyat, hogy magyar gördeszkás milyen szép eredményeket ért el. A magyar labdarúgás az szar, na ez az egy amiben egyetértünk. Tény, hogy ők sem érdemlik meg a stadionokat.

IttHUN egyáltalán nem elterjedtek ezek az extrém sportok, annyira, hogy az adott település önkormányzata szórja a pályázatokon nyert illetve a támogatásokból kapott pénzét pár milliós skate parkokra, csak mert van az adott településen 4-5 deszkás faszjankó. 

Vendég

#12 Re: Re:

2014-11-30 19:51

#11: - Re:  

az extrém sportokat, és nem tudod, hogy miről szól, és hány ezer bmxes van magyarországon, akik azért nincsenek tvben, mert nem tudnak fejlődni, mert nincs hol.

Kérni lehet, ezért vannak petíciók.Az, hogy neked szar az életed és egy kis monitorhuszár módjára mindenkinek beszólogatsz, felállhatnál a gép mögül, és lehetne életed.

És igenis vannak magyar bmxesek, akik mennek világversenyekre, szóval erről azthiszem nem kell többet beszélnünk..

Vendég

2014-11-30 19:55

a fele lemaradt a kép miatt...de attól még menj te a kurva anyádba

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2014-11-30 22:36

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2014-12-02 16:27

Vendég

2015-02-10 13:26

Vegre valami gyerekek irjatok ala jolenne valami normalis park nepkert alapjaval meretevel nincs baj csak az elemekkel kicsik hasznalhatatlanok iv nincs sorolhatnam hajra!!!
pont az

#17 Re:

2015-02-10 13:32

#10: préselt falapon guruló folyton eleső kispöcs -  

eloszoris szerintebb tudnal normalisan beszelni van jovoje igenis megneznem az ilyen csicskagyerekeknek mint te mekkor szaja lanne elobe...

A petíció szerzője

#18 Re: Re:

2015-03-17 22:30

#17: pont az - Re:  

"Amelyik kutya ugat, az nem harap"

(és most nem egy csodálatos "magyar" "zenéből" idéztem)

Ennek örömére mostantól törlöm a te kommentjeidet is :D