Folytassák az RTL KLUB-on a Szerelemben, háborúban sorozatot!!!!!

Quoted post

Vendég

2015-01-13 18:49

Mélységesen felháborít,hogy a csatorna ezt teszi.Biztosan nőni fog a nézettsége,mert nagyon szép,tartalmas sorozat.Nagyon szép akisérőzene,az operatőri munka.Szépek a szereplők,a történet igazi film téma!

Válaszok

Vendég

#2 Re:

2015-01-13 18:53:08

#1: -  

Ez borzalmas nem gondoltam hogy ilyen az RTL csatorna mert teszi ezt  ez igy nem joo!!!

Nagyon jo volt a film es velemenyem szerint tobb lesz a nezetseg .

Vendég

#51 Re:

2015-01-16 18:41:14

Azt olvastam valahol, hogy azért nem folytatják, mert alacsony volt a nézettség. Az igazság az, hogy ugyanabban az időben kezdődött egy Maria Duenas  könyve alapján készült sorozat az m1-en, és szerintem ugyanazt az érdeklődői kört célozza mindkét sorozat. Ezen kéne segíteni, és nagyon jó lenne, ha minél előbb folytatódna, ez az érdeklődést igencsak felcsigázott sorozat.

Vendég

#54 Re:

2015-01-16 19:37:07

szerintem is nagyon jó volt nemértem hogy miért kellet leszedni

czimeragi

#58 Re:

2015-01-16 19:47:42

Miért baj ha valami meseszép? Vagy gyönyörú? Fel vagyok háborodva!Mennyire lent van a szint?

Bojkottáld az RTL Klubot!

#65 Az RTL Klubnak a nézők csak számok. Undorító csatorna!

2015-01-16 20:24:59

#1: -  Se szó se beszéd levesznek egy sorozatot a műsorról, melynek első két részét múlt hét végén adták le beetetés gyanánt. A nézők minimum annyit megérdemelnek, hogy ne csak nézettségi mutatók legyenek, hanem fogyasztók, akiket illik egy ilyen döntésről érdemben informálni. Múltkor a Szulejmánt vették le kb másfél hónapig, hogy idióta celebekkel mossák át az átlagmagyar agyát.

Se szó se beszéd levesznek egy sorozatot a műsorról, melynek első két részét múlt hét végén adták le beetetés gyanánt. A nézők minimum annyit megérdemelnek, hogy ne csak nézettségi mutatók legyenek, hanem fogyasztók, akiket illik egy ilyen döntésről érdemben informálni. Múltkor a Szulejmánt vették le kb másfél hónapig, hogy idióta celebekkel mossák át az átlagmagyar agyát.

Van ebben az országban fogyasztóvédelem, vagy médiafelügyelet? Kezdem pártolni a sajtó megrendszabályozásának ötletét.

Evi Barna
Szeged

#175 Re:

2015-01-18 11:54:44

Sajnos nem értjük hogy egy epizód után hogy lehet felmérni hogy kevesen nézik a filmet sőt azon a hátvégén munkanap volt! Úgy gondolom hogy a gyermek lélek romboló valóvilág helyett leadhatnának egy ilyen minőségi sorozatot

Tulcsi

#184 Re: :)

2015-01-18 17:55:50

Egyetértek! Végre egy nézhető sorozat amiben csodás ruhák,gyönyörű tájak vannak.A férjem is aki nem szereti a hosszúra nyúlt sorozatokat s mégis a film elé tudtam csalni,hogy nézze velem.Inkább egy  sorozat mint egy celeb műsor amire nem vagyunk sokan kíváncsiak.Várom a történet folytatását.Kérem ne vegyék le a műsorukról!!!!

Monika

#228 Re:

2015-01-24 09:34:40

Sziasztok, Nekem is nagyon tetszett a sorozat és alig várom, hogy újra vetítésre kerüljön. Allig vártam, hogy hazaérjek a munkából és le tudjak ülni a szabadidúmben a gép elé és megnézhessem eme izgazlmas sorozatot. Sajnálattal hallottam, hogy a sorozatot megszüntették. Szeretnék ennyivel is hozzájárulni, hacsak egy szavazat is, de kérném a vetítés folytatását. Köszönöm

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2015-01-24 17:00:55

Vendég

#276 Re: .....

2015-02-27 13:08:28

Én nagyon sajnálom hogy le vettek mai napig keresem hogy hol lehetne nézni nekem nagyon is tetszik ez a film és igen is szeretném hogy le adják..
Nem korrekt hogy le adnak belőlle két részt és annyi.. én meg mint egy bolond keresem hogy hol lehet.

kérem vissza a filmemet.!!!

Tísztelettel:  Gaspar Zsuzsa