Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

#1150 Re:

2015-03-25 09:05

#1145: -  

A bejelentést követő éjszaka (2015.03.09) már senki nem adott el kötvényt - legalábbis nem a kisemberek közül. Azon az éjszakán 11 óra körül értem haza, elolvastam a hírt az "öncsődről" éjjel 11.30 körül, s a webbrókerben az ELADÁS lehetőség nem is létezett csak a VÉTEL. Azaz  március 09-én onnan már kisember nem szállt ki - sajnos. A biztos meneküléshez gyanítom az esetet megelőző hét közepe táján lépni kellett volna, kb 1-2 nap szokott lenni mire egy nagyobb összeget bejelentve ki lehetett venni a pénztárból... az hogy az alkalmazottak mit vettek ki az jó kérdés, tudom többségük a cégnél fialtatta a pénzét.

Válaszok

Vendég

#1151 Re: Re:

2015-03-25 09:17:22

#1150: - Re:  

Egy szavukat sem hittem el, mikor a mammutban és a báthoriban másnap  szomorú képpel közölték, hogy az ő pénzük is bent ragadt. Azok, akik évekig mézesmázos mosollyal agitáltak, még az utolsó napokban is, hogy ne vigyük el a pénzt, minden rendben, most vettek bankot, stb. gondolom jutalékot kaptak minden hülye - mint én - bepalizásáért.

Vendég

#1153 Re: Re:

2015-03-25 09:25:59

Értem. Ezt jó tudni, mert eddig azért is bűntudatom volt, hogy nem voltam elég sokáig ébren, nem olvastam a híreket (csak másnap reggel tudtam meg, majdnem szívinfarktust kaptam azonnal), és hogy még talán a webbrókeren intézkedhettem volna éjszaka. Legalább ez az egy teher lekerült a vállamról.

A Q. ügyintézőket én tutti vizsgálnám, hogy mikor vették ki a pénzecskéjüket a Q.-ból, ha kivették. Mert ha 02.27. után 03.09.-ig, kamatvesztés terhe mellett, akkor az nekem ENYHÉN SZÓLVA gyanús lenne, mert akkor nekik is bennfentes információik voltak.

Vendég

#1194 Re: Re:

2015-03-25 17:20:28

Én kilencedikén délelőtt ugy tiz körűl adtam megbízást az eladásra. Azt be is fogadták és mégsem teljesült nem úgy mint a külügynek. Írta m a csődbiztosnak is , de még csak nem is válaszol. Na erre varrjatok gombot. Erősen gondolkodom , hogy feljelentem őket.