Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

#1153 Re: Re:

2015-03-25 09:25

#1150: - Re:  

Értem. Ezt jó tudni, mert eddig azért is bűntudatom volt, hogy nem voltam elég sokáig ébren, nem olvastam a híreket (csak másnap reggel tudtam meg, majdnem szívinfarktust kaptam azonnal), és hogy még talán a webbrókeren intézkedhettem volna éjszaka. Legalább ez az egy teher lekerült a vállamról.

A Q. ügyintézőket én tutti vizsgálnám, hogy mikor vették ki a pénzecskéjüket a Q.-ból, ha kivették. Mert ha 02.27. után 03.09.-ig, kamatvesztés terhe mellett, akkor az nekem ENYHÉN SZÓLVA gyanús lenne, mert akkor nekik is bennfentes információik voltak.

Válaszok

Vendég

#1155 Re: Re: Re:

2015-03-25 09:35:33

#1153: - Re: Re:  

Hát okosat nem lehet mondani, ki járt jobban, aki este vagy aki másnap reggel tudta-e meg. Azt az éjszakát - s az azóta eltelteket sem, bár mostanság a nappalok is igen nehezen telnek - nem kívánom senkinek, engem kb 10 évvel dobott vissza anyagilag az ügy, azaz eltelt 10 év ami alatt nem kerestem semmit ezek szerint, ráadásul akkor még fiatal voltam, meg ment az üzlet. Az üzlet mára - köszönhetően a "kiválóan muzsikáló" gazdaságunknak - tönkrement, megöregedtem, a tőkém oda, "szép" kilátások a jövővel kapcsolatban.  Felelős persze sehol - azaz csak 1 van, mi befektetők, mert csak "mi voltunk a hibásak" SZERINTÜK.