Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#2206

2015-04-12 09:38

Attól tartok én is hogy kamu az egész, Rogán javasolta már a kifli árának csökkentését is aztán beszéltek a pékekkel és nem változott a kifli ára.

Ez azonban ettől jóval súlyosabb ügy. 

Válaszok

mérges

#2207 Re: figyelem!!!!!

2015-04-12 15:16:24

#2206: -  

 

 

A tegnapi demonstráción magánbeszélgetés során kiderült, hogy nem csak Quaestor Értékpapír Zrt. által forgalmazott Hrirua kötvények vannak, hanem vannak szerződések a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt-vel is (ez az anyacég), mint forgalmazóval. Ilyen a sajtóban eddig nem merült fel, és a Rogán féle törvényjavaslat az ő kártalanításukra nem terjed ki:

"A törvény hatálya azokra az ügyletekre terjed ki, amelyeknél az ügyfél jognyilatkozata a QUAESTOR FINANCIAL HRURIRA Tanácsadó ésSzolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság által kibocsátott, vagy ilyenként megjelölt, a QUAESTOR Értékpapírkereskedelmi é s Befektetési Zártkörűen Működő Részvénytársaság által értékesített kötvények vásárlására irányult..."

Sürgősen szükség lenne egy ilyen szerződéssel károsultra, aki a sajtóban nyilatkozna! Nincs konkrétan ilyen meghívásunk, de szerintem ez ügyben el tudnánk érni a sajtót. Azelőtt kéne lépni, mielőtt elfogadják a javaslatot, hogy ezek az emberek is kaphassanak kárpótlást.

Interjút adni nem csak Budapesten lehet, a nagyobb TV-k stábjai folyamatosan járják az országot. Meg lehet velük beszélni vidéken is egy találkozót. Nem az ember saját lakásában, hanem egy közparkban, stb. helyen. Tehát várunk ilyen jelentkezőt vagy jelentkezőket. Sürgős, mert holnap a parlamentben a Rogán féle törvényjavaslat azonnali tárgyalását fogják kérni!