Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#2315 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-15 19:46

#2305: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Az MNB-nél azt mondták hogy mindenképpen e-mailt írjak a biztosnak, a gyorsabb ügyintézés végett - mert telefonon, vagy személyesen nem elérhetők! - így szót fogadtam és felvázolva a helyzetet megírtam egy levelet:

Tisztelt Szombati Zsigmond Zoltán úr!
Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy a mai napig nem kaptam meg a Quaestor Értékpapírkereskedelmi és Befektetési Zrt-nél lévő kötvényeim után az egyenlegközlő igazolást.Március 10.-én voltam a Váci út 30 alatti fiókban, ott kiadták az igazolásokat a számlámon lévő papírokról, amin minden egyezett.Ha ez az igazolás a későbbi kártalanítási eljárásban már elegendő, kérem jelezze.Többen is vagyunk ilyen problémával, ha az akkor kiadott igazolások elfogadhatók, úgy jelentősen csökkenthető lenne a fiókok mostani leterheltsége.Várom mielőbbi válaszát!

 

Postafordultával meg is jött egy automata válasz:

Tisztelt Ügyfelünk!

Az Ön "Szombati Zsigmond Zoltán úr részére" tárgyú panaszát befogadtuk. A panaszkezelési szabályzatnak megfelelően legkésőbb a bejelentést követően, 30 napon belül hivatalos válasz keretében tájékoztatni fogjuk Önt.

Megértését köszönjük!

Tisztelettel:

QUAESTOR Értékpapírk-kereskedelmi és Befektetési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Na, egyeztess 20.-ig!

Válaszok


Vendég

#2317 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-15 20:37:55

#2315: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 tiszta röhej. Csak egy elvi választ kellett volna adniuk, az egy perc.  Én is azt kérdem, mit kell majd leadni, elég-e a márc. 10-én kapott kimutatás. De a kormányablakoknál nem fognak Q-szakértők ülni.