Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

MMM

#2691 Re: Re:

2015-05-23 16:44

#2689: Jó barát - Re:  

 Szerintem, igen most még nyugodtnak kell lenni, mert még nem járt le a határidő, és 6-ig még nyilatkozhat a felszámoló biztos és kérhetik a Nyomozóhatósági zár feloldását is. Általában igaz az, hogy bármilyen ügyben határidő előtt nem készül el semmi, mert az az ügy jelentőségét csökkentené. Arra sem kell számítani, hogy majd 7-én vagy 8-án már kapunk értesítést, mert ez sem valószínű. Harminc napjuk van az elbírálásra és ezt be is fogják tartani, mint ahogy betartják majd a kifizetésre vonatkozó 30 napos határidőt is.

Hogy miért kell a hiteligényt is benyújtani a felszámolóhoz, azt én sem értettem egészen addíg, amíg az OTP be nem jelentette, hogy az Alkotmánybírósághoz fog fordulni. Így most már kifejezetten pozitívan értékelem, hogy a BEVA ezt javasolja. Nem szabad a be nem nyújtással megfosztani magunkat egy másik kártalanítási lehetőségtől.

Válaszok

Kérdő Jelek

#2692 Re: Re: Re:

2015-05-24 18:00:32

#2691: MMM - Re: Re:  

 Túl van bonyolítva az egész! Vajon direkt?

Félre értések elkerülése végett a QKKA- val kapcsolatosan írtam az alábbiakat (az ugye csak a kötvényesek):

1. Ha az egyenlegközlőt megkaptuk és az egyezik is (többségünknél igen), akkor Ők (már) igazolták.

2. Akkor miért kell még igazolást kérni a PFSN-től? Rejtély!

3. Minek bonyolítják különböző dokumentumokkal (lsd. 1. pont).

Ha ragaszkodnak a kérelemhez (valaki nem szeretné visszakapni ?). Azt az 1 lapot feldolgozni sokkal könnyebb lenne! Vagy pluszban még az egyenlegközlő, de az is meg van az adatbázisukban.

Tehát csak azokkal kellene foglalkozni, akiknek eltér!

A részvények (amit Q. csak forgalmazott mint pl. az OTP) miért nem adják ki?  Hát ez egy másik rejtély!

Ez nem hiszti keltés! Az ami a közleményben jelent meg a kérelemcsere, no az az! (szerintem). Biztos van olyan is, de nem hiszem, hogy tömeges és ezért még több feldolgozandó kérelem érkezik és.....

 

Persze, ha ez van előírva, akkor nincs mit tenni, úgy kell beadni....