Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#2862 Re: Re:

2015-07-08 19:59

#2860: Toilet - Re:  

 Hát köszi, hogy így kiemelted nekem, de már előtte is olvastam, ezért is tartottam hír értékünek amit Magyar Gábor mondott. A helyzet az, hogy nem jogi diplomám van és feltételezem azt, hogy akinek viszont az van, nálam jobban olvas a sorok között. Lehetséges, hogy a "hiányzó" nem szinonimája a "fiktívnek, ezért értelmeztük félre.

Válaszok

Toilet

#2863 Re: Re: Re:

2015-07-08 20:43:55

#2862: - Re: Re:  

 Legyen neked igazad!

 

Sajnos nem csak én értelmeztem félre (esetleg) hanem például a portfolio is:

 

A Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapjának (a továbbiakban: Quaestor Alap) hétfő esti közleménye szerint egyelőre csak a fiktív kötvények után, a Beva által fizetendő 20 ezer euróig kártalanítják a kötvényeseket, a 100 ezer euróig fennmaradó további összeg kifizetését az alap csak időben eltolva tudja teljesíteni, erre tehát még várniuk kell a károsultaknak."

 

Ismerve a beva gyakorlatát azazhogy a beva nem áll helyt a befektetői kockázatokért azazhogy te vállalati kötvényt vásárolsz és a vállalat csődbe megy sajnos igenis valós értelmezés, hogy a hiányzó alatt ők fiktivet értenek és csak ezért állnak helyt mert ez nem úgymond befektetői kockázat hanem egyszerű pénzügyi csalás a kibocsátó részéről.

Hívtam ma őket és a telefonos kisaszony is így értelmezte számomra sajnos.