Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

#3015 Re: Re: ÁP

2015-07-15 20:00

#3003: Áp - Re:  

Megértem, hogy......

IGAZI MEGOSZTÁS íromány! 

1, Attól, hogy megtámadták nem következik, hogy jobban fognak járni (max a Q-sak sem kapják meg -kárörvendés, irigykedés - pedig csak ígéret volt)

2, Nagy tévedés, hogy "Magas kamattal es kockazattal megvettetek egy wc papirt," ISMERNI KELLENE A FOLYAMATOKAT PL. A JEGYBANKI ALAPKAMAT ALAKULÁS, ILLETVE A BANKI KÖLTSÉGEK ALAKULÁSÁT.

ÉS NEM IRIGYKEDNI A SEMMIRE ! (UGYANIS MI MÉG AZT SEM KAPJUK MEG AMI A BEVA NORMÁLIS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT AD)

NEM MEGOSZTANI, HANEM ÖSSZEFOGNI KELLENE! DE ILYEN EZ A NÉP! SAJÁT ÉRDEKEIT NEM ÉRVÉNYESÍTI, AKKOR RUGJUNK A MÁSIKBA SEGITSÉG HELYETT ! EZÉRT TEHETNEK MEG MINDENT A POLITIKUSOK ! sŐT LEVÁLTANI SEM LEHET ŐKET, MERT NEM KÉNYSZERITJÜK KI......

GRATULÁLOK ÁP!

Válaszok

szaki

#3016 Re: Re: Re: ÁP

2015-07-15 20:53:56

#3015: - Re: Re: ÁP 

1. Attól, hogy nagy betűvel írod, még nem lesz igaz.

2. A jelenlegi helyzet továbbra is az, hogy aki Q Wc papírt vett, az visszakapja a 30 millióját, aki kockázatmentes magyar államkötvényt vett, az a 30 millióból 6 milliót kap vissza. Felesleges tovább ragozni. Neked ez normális, nekem nem. Én elfogadom, hogy ez neked teljesen rendben van, csak ezzel párhuzamosan fogadd el azt, hogy aki a 24 millióját bukja, annak ez nincsen rendben. Gondolom fordított helyzetben is hasonlóan gondolnád. 

3. A Bc-s nem azért megy alkotmánybírósághoz, mert zavarja, hogy te visszakapod a 30-at. Azt szeretné, ha ő is visszakapná (nem azt akarja, hogy te is a 6-ot kapd), ehhez pedig ez az egyetlen esélye. De szóljon, ha valaki olyan adományozó kedvében van, hogy önként és dalolva bukja el a 30-ból a 24 milliót, úgy hogy nem tesz semmit. Mert a Bc-s nem tud mit tenni, van egy törvény, Beva, 6 millióig jár neki és kész. Nem tud mibe kapaszkodni, neki személyre szabottan nem írtak ki törvényt, csak úgy.

4. Az egész megosztás ezzel a kártalanítási törvénnyel kezdődött. Ki tudja milyen okokból...ne ragozzuk, nyilvánvaló..kiemeltek titeket, a többiek leszarva, így jártak. 

5. De ha ilyen nagy összefogó vagy, akkor a Q wc papír kártalanítási összeget meg lehetne osztani a BC-sekkel is nyugodtan. Jaaa, tudom, a 30-ból 30 visszakapás az sokkal jobb (míg a másiknak 30-ból 6), mintha mindketten 18-at kapnának.

Ne izgulj, vissza kapod a pénzed. Ami miatt ilyen gyorsan lett ez a törvény, az az ok miatt egészen biztosan visszakapjátok a pénzt, max más megoldással. Ettől nem tartok.