Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

#3017 Re:

2015-07-16 03:05

#2965: -  

Nos, megérkezett nekünk is a várva várt levél.

Sajnos a levél elolvasása után számomra egyáltalán nem tiszta, hogy ki az aki felveheti pontosan az összeget. Igaz, hogy írja, hogy meghatalmazott csak közjegyzői eseti meghatalmazással veheti fel, de maga a levél a meghatalmazott részére szól az ő címével, és a meghatalmazó csak említés szinten szerepel az első sorban. Akkor kérdem én, hogy milyen azonosítás fog majd történni az OTP-ben, ha a meghatalmazó csak egy névvel szerepel a levél egész tartalmában? Vajon a leírásban szereplő közjegyzős dolog nem csak arra az esetre van, ha a kérelmező megigényelte a kártalanítást a saját nevére, majd történt esetlegesen valami aminek köszönhetően nem tudja saját mega felvenni az összeget, a levél megérkezett a saját nevére, és ezután akar meghatalmazni valakit?

Kérném akinek van ilyen meghatalmazott-meghatalmazós dologgal kapcsolatban tapasztalata, hogy mi a helyes lépés írja le! Köszönöm előre is!

Válaszok

Vendég

#3018 Re: Re:

2015-07-16 03:59:01

#3017: - Re:  

Nálunk a férjem meghatalmazott engem mégis a férjem nevére ment a kártalanítás én csak közjegyzői meghatalmazással vehetem fel és a férjem elutazott. Hívtam  a. Bevat hogy nem vettek figyelembe az elküldött meghatalmazást.Nem foglalkoztak vele.