Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

2015-07-18 05:01

Ennek a fórumnak talán meg kéne maradni a Quaestor károsultaknak és a brókerbotrányokban érintetteinek.

Persze mindenki szabadon beírhatja a véleményét.

Sok minden nekem sem tetszik, ami folyik az országban, azért nem kéne átmenni nyíltan kormányellenességbe.

Az ilyen bejegyzések (3080) többet ártanak az ügyünknek, mint használnának!

Provokátorok?

25-én is jó lesz odafigyelnünk!

Válaszok

vendég

#3083 Re: provokátor, ha kell igen!

2015-07-18 07:43:01

#3082: -  

Elnézést, de ez nem provokáció, de a mostani politika le sem sz...r,  minden pártot ideértve..nyilván Ön is észrevette, kivéve a Jobbik és az MSZP, aki felszólalt ügyünkben...a többiek hol vannak most amikor szükség lenne rájuk, igentisztelt kormánypártunkat is beleértve!!!-a demonstráción kisfiú módjára akar siránkozni, hogy én jó voltam, kérem szépen adják vissza az ellopott pénzem...KIRÖHÖGIK!!!!-ahogy az elmúlt két hét is bizonyította, remélem ezt csak észreveszi!

De kérem ne nyugtatgasson már senkit, nem kellenek a hamis illúziók, eszük ágában sincs fizetni a cinikus gazembereknek!-sajnos komoly, megbízható bankosoktól is ez jött vissza.

Itt már az elejétől fogvan kemény politikai-gazdasági bűnszövetkezet tényállása áll fenn!-aki ezt nem látja a  két hét alatt történtek után is az szánalmas!

Részemről legalább 60db beadvány, kérelem, magánlevél, stb ment az illetékesek felé...Ön kedves Uram-Hölgyem mit tett a közös ügyünkért, azon kívül, hogy provokációval jellemzi a tényeket, valahogy itt nem állnak össze a fogalmak, tények, tárgyilagosságok...itt már tenni kell, a puha párna, nyuszifül, már kevés.

Teljesen egyértelmű, hogy kormányuk már leírt bennünket, válaszra sem méltat semmilyen szinten!

"SENKIT NEM HAGYUNK AZ ÚT SZÉLÉN!"-mondta OV!-(inkább belerúgjuk az árokba)

Még egy gondolat...a mi közös ügyünknem már semmi sem árthat, nyakig csücsülünk a sz...ban, van akik ezt látják és végső kétségbeesésükben már semmitől sem riadnak vissza, (ez nem csak az én véleményem!) itt már nincs vesztenivalója senkinek, a hajó már elment a kikötőből, jó lenne utólérni, de ezért keményen  sprintelni kellene egy motorcsónakkal!-vagy integetünk a hajó után?!!!