Quaestor károsultak megmentéséért

vendég

#3076 Re: Re: Re: Re: államkötvényesek vigyázzatok!

2015-07-17 15:54

#3071: - Re: Re: Re: államkötvényesek vigyázzatok! 

A nyugdíjpénztárak lenyúlása is mikiegér volt igaz? 3000mld Ft!-anno senki nem hitte, hogy bekövetkezhet és mégis megtörtént!

A közpénzek elherdálása is mikiegér igaz?

Mindenki mikiegér igaz aki nem tolja a tolvaj banda szekerét?

Igen 32000 mikiegér qára megszívta és paranoiás is-igaz, nem hisz a szemét OV-nak és maffia bandájának!

Vendég

#3077 Re: Re: Kitől jön a levél?

2015-07-17 16:57

#3064: vendég - Re: Kitől jön a levél? 

Hol hallottad, hogy júli 24.-ig postázzák a leveleket?

vendég

#3078 Re: Re: Re: Kitől jön a levél?

2015-07-17 17:29

#3077: - Re: Re: Kitől jön a levél? 

Szia!

Felhívtam az ügyfélszolgálatot és ott arról tájékoztattak ,hogy jövő péntekig elvileg postára kerülnek a levelek.

vendég

#3079 Re: Re: Megtévesztés

2015-07-17 17:39

#3065: - Re: Megtévesztés 

DE nyilván megbizható az a kormányzás ahol ilyen nagyságrendű összegek tünnek el.

Manyup 3000 milliárd, gondolom ,azért kellet ,mert nem volt meg a számlákon az értékpapír és a pénz- egyéni számla NA az NINCS meg -hehe -erről miért nincs plakát a 600 millióból

Az egy másik kérdés,hogy így terhet rakott az indítás utáni időkben a költségvetésre.

DBR bankcsoport, tak. szövetkezetek , HUngária , Buda -Cash, Quaestor ,Kun Mediátor cirka 300-400 milliárd, na de ki az aki számolja.

"Töröcsik "Bankjánál 50 millióig kártalanítás , ez nem szúrta senki szemét!!!

Paks 2 kb 3000 milliárd biztos megéri- csak nem nekünk.

jogállam!

#3080 ELŐREHOZOTT VÁLASZTÁSOKAT!

2015-07-18 03:01

A kormány tartassa be a törvényt amit hozott, vagy annyi embert gyűjtünk össze, hogy előre hozott választásokat kelljen kiírniuk. Oda már lehetne aláírást gyűjteni, belevenni, devizahitel károsultakat, stb.. mindenféle károsultat. Mivel a kormány a saját maga által hozott törvény sem képes betartatni, NEM KÉPES KORMÁNYZÁSRA SEM !!!!!!!!!! Én annak híve vagyok: hogy legjobb védekezés a támadás !!! 
Arról nem is beszélve, hogy egyik sem hajlandó nyilatkozni !!!!
Akinek eddig nem írtam, annak most fogok, de kicsit más hangvételű levelet mint eddig !!! Abban ez is benne lesz. Vélemény ?

Buda cash károsultak csoportja 4-500 fő, Devizahitelesek 6-7 ezer, Ha a demonstrációra eljönnének közülük a 3 csoportból egy közös fellépésre a törvények betartását követelve, ill. a más csoportok akik nem értenek egyet azzal ami itt folyik.

levelük!

#3081 csalók, rablók!!!!

2015-07-18 03:04

Úgy tűnik, hogy a tulajdon alkotmányos védelme már nem érvényesül Magyarországon teljes mértékben. Ez lényegesen túlmutat a Quaestor ügyön, mert mindenkinek van tulajdona, és látszólag már nincs teljes biztonságban!!!!!!

Vendég

2015-07-18 05:01

Ennek a fórumnak talán meg kéne maradni a Quaestor károsultaknak és a brókerbotrányokban érintetteinek.

Persze mindenki szabadon beírhatja a véleményét.

Sok minden nekem sem tetszik, ami folyik az országban, azért nem kéne átmenni nyíltan kormányellenességbe.

Az ilyen bejegyzések (3080) többet ártanak az ügyünknek, mint használnának!

Provokátorok?

25-én is jó lesz odafigyelnünk!

vendég

#3083 Re: provokátor, ha kell igen!

2015-07-18 07:43

#3082: -  

Elnézést, de ez nem provokáció, de a mostani politika le sem sz...r,  minden pártot ideértve..nyilván Ön is észrevette, kivéve a Jobbik és az MSZP, aki felszólalt ügyünkben...a többiek hol vannak most amikor szükség lenne rájuk, igentisztelt kormánypártunkat is beleértve!!!-a demonstráción kisfiú módjára akar siránkozni, hogy én jó voltam, kérem szépen adják vissza az ellopott pénzem...KIRÖHÖGIK!!!!-ahogy az elmúlt két hét is bizonyította, remélem ezt csak észreveszi!

De kérem ne nyugtatgasson már senkit, nem kellenek a hamis illúziók, eszük ágában sincs fizetni a cinikus gazembereknek!-sajnos komoly, megbízható bankosoktól is ez jött vissza.

Itt már az elejétől fogvan kemény politikai-gazdasági bűnszövetkezet tényállása áll fenn!-aki ezt nem látja a  két hét alatt történtek után is az szánalmas!

Részemről legalább 60db beadvány, kérelem, magánlevél, stb ment az illetékesek felé...Ön kedves Uram-Hölgyem mit tett a közös ügyünkért, azon kívül, hogy provokációval jellemzi a tényeket, valahogy itt nem állnak össze a fogalmak, tények, tárgyilagosságok...itt már tenni kell, a puha párna, nyuszifül, már kevés.

Teljesen egyértelmű, hogy kormányuk már leírt bennünket, válaszra sem méltat semmilyen szinten!

"SENKIT NEM HAGYUNK AZ ÚT SZÉLÉN!"-mondta OV!-(inkább belerúgjuk az árokba)

Még egy gondolat...a mi közös ügyünknem már semmi sem árthat, nyakig csücsülünk a sz...ban, van akik ezt látják és végső kétségbeesésükben már semmitől sem riadnak vissza, (ez nem csak az én véleményem!) itt már nincs vesztenivalója senkinek, a hajó már elment a kikötőből, jó lenne utólérni, de ezért keményen  sprintelni kellene egy motorcsónakkal!-vagy integetünk a hajó után?!!!

Vendég

#3084 Re: Re: provokátor, ha kell igen!

2015-07-18 08:25

#3083: vendég - Re: provokátor, ha kell igen! 

Ha már nyakig vagy szarban, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!"

Vendég

#3085 Re: csalók, rablók!!!!

2015-07-18 09:44

#3081: levelük! - csalók, rablók!!!! 

Az már rég nem érvényesül. egy lakás kiadasnál is bérlőnek több joga van mint a tulaknak.

Vendég

2015-07-18 09:46

Egyetértünk, hogy nyakig ülünk a sz..rban. A saját takarékoskodásom és a szülőktől megörökölt pénzem bánja a Questor bedöntést. Ötven éves egyedülállóként hosszú távú megtakarításnak raktam ide a pénzem, mert az államtól kapott majdani nyugdíj az aztán semmire sem lesz elég.

Mindenkit másként érint a veszteség. Én vagyok abban a szerencsés helyzetben, hogy a történtek ellenére nem kerültem teljesen a padlóra, de meg tudom érteni azok elkeseredettségét akik igen. 3 millió forintot várok még. És lehet, hogy most éppen nem hiányzik, mert se autót, se lakást nem akarok vásárolni, de azért nekem sem mindegy, hogy visszakapom ezt az ellopott pénzt vagy sem.

Ott leszek Budapesten 25-én! Ezt teszem, ennyit tudok tenni a közös ügyért.

A "provokációt" meg egyszerűen arra értettem, hogy nekünk, Quaestor károsultaknak elsődleges célunk a megalkotott törvény betartatása és a július végéig beígért kártalanítás kikényszerítése. Egyet is érthetünk vita nélkül, azzal amit leírt, hogy ez egy folyamat és minden mindennel összefügg, de nem hiszem, hogy az elmúlt 10, 20 év összes sérelméért most kellene tüntetni.

A BudaCash károsultak nem 4-500 fő, hanem 16 ezer. Két tüntetésük volt, 100-an nem voltak. Devizahitelesek több 100 ezer, vagy millió ember. "Nemadom a házam..." szervez tüntetéseket, ugyanazt azt a kb 60 arcot láthatjuk minden megmozduláson. És még sorolhatnánk csoportokat. 

Az biztos, hogy nagy létszámmal és határozottan kell fellépnünk, mert másképp nem megy. Az összefogás kell, de az az érzésem, hogy a Quaestorosok tüntetésére, pont a nagy létszám miatt van szüksége mindenkinek, asját érdekeihez. De ha ezért akarnak rátelepedni, akkor inkább ne tegyék.

Akkor hadd legyek önző és azt mondom, hogy a mi célunk a Quaster károsultak kártalanítása!

És persze nem zárom ki, hogy másnak más megközelítésből is lehet igaza. De én így gondolom.

vendég

#3087 provokátor

2015-07-18 10:01

Igen ebben egyetértek, hogy a fő cél a kártalanítás...de az eszközök mások lehetnek:)

Találkozunk a demonstráción!

Üdv!

Vendég

#3088 Re: provokátor

2015-07-18 12:32

#3087: vendég - provokátor 

NOL.hu Qaestor cikk:  Örülhetnek a trollok, a köpködők, a feljelentgető Buda Cash károsultak- lám a szomszéd tehene is döglődik! Akiknek kellett már kimentették a vagyonukat, nekik már papírjuk is van róla az AB-től hogy a bennfentes kereskedelmüket nem vizsgálják! Ebbe a színjátékba még egy két kétségbeesett öngyilkosság is belefér. Had szóljon. Én is elmegyek tüntetni, mert nem akarom azt, hogy a végén magamat hibáztassam: nem tettem meg mindent. Sajnos egyre inkább látszik a negatív végkifejlet. A törvényhozók „rugalmasan visszavonulnak” a végrehajtás kikényszerítésétől, az MNB inkább Tiziáno-t vesz a kastélyok és egyéb ingatlanjai mellé de a törvény szerinti kölcsönt nem bocsátja rendelkezésre Károsultak Alapjának. A károsultak megosztása szisztematikus és mint más fórumokon is már látszik egyre sikeresebb. Hát induljunk tüntetni! Számomra ez harc lesz a végső. A kétségbe esett ember mindenre képes!

vendég

#3089 Re: Re: Re: provokátor, ha kell igen!

2015-07-18 14:37

#3084: - Re: Re: provokátor, ha kell igen! 

:)  :)-köszönöm ez jó volt!-macskajaj!

Vendég

#3090 kérünk mindenkit !

2015-07-18 17:45

Kérünk mindenkit, akinek fontos, hogy visszakapja a pénzét, hogy jöjjön el, mutassuk meg, hogy nem nyugszunk bele, hogy ellopják azt amit összekuporgattunk, fillérről fillérre! !

2015. július 25. 14 óra. MNB előtt V. ker. Szabadság tér 8-9.

vendég

#3091 Re: kérünk mindenkit !

2015-07-19 08:42

#3090: - kérünk mindenkit ! 

Csányi Sándornak meg üzenem:A jó kurva édesanyádat!Mennyit is kaszálsz azzal hogy rajtad keresztül kártalanít a Beva?Már csak a napi kamat sem kevés!Mennyit akarsz még harácsolni?Remélem kinyír valaki!

Vendég

#3092 Re: Re: kérünk mindenkit !

2015-07-19 08:47

#3091: vendég - Re: kérünk mindenkit ! 

Mit szeretne? Melyik piszkos multi bankon keresztül kártalanítson a beva?

Vendég

#3093 Re: Re: Re: kérünk mindenkit !

2015-07-19 09:22

#3092: - Re: Re: kérünk mindenkit ! 

Talán ha nem piszkosmultiznánk, nem csányiznánk, hanem összefogva a törvény betartásáért és a valós érdekeink menetén közösen fellépnénk- többre mennénk.

vendég

#3094 Re: Re: Re: Re: kérünk mindenkit !

2015-07-19 09:28

#3093: - Re: Re: Re: kérünk mindenkit ! 

Igazad  van,csak ne felejtsd  el hogy ennek a remek embernek köszönhetjük hogy itt tartun k!

vendég

#3095 Re: Re: Re: Re: Re: kérünk mindenkit !

2015-07-19 09:48

#3094: vendég - Re: Re: Re: Re: kérünk mindenkit ! 

Hol keresi a törvényt kedves ÚR-HÖLGY? MAGYARORSZÁGON?!!!

Mit gondol a független AB. döntése mi lesz??!-AMIT MONDANAK NEKI OV és bandája!!!

Ahol ilyesmi megtörténhet, ott nincs törvény és jog.

EZ EGY MAFFIAÁLLAM!!!!!

Itt csak a közös erődemonstráció tud még hatni, minél többen leszünk a demonstráción annál nagyobb lesz a nyomás rajtuk!-legyen már visszhangja ne lapíthassanak nyugodtan.

Hiába a media, jeles jogászok, ügyvédek, alkotmányjogászok nyilt véleménnyilvánítása, inkább Matolcsi képet vesz, 4,5Md FT-ért!

Jöjjön mindenki a tüntetésre, csak ebből értenek, hogy nem hagyjuk magunkat, követeljük vissza a keservesen megdolgozott, összekuporgatott pénzünket!

2015. július 25., 14:00  MNB

Vendég

#3096 Re: Re: Re: Re: kérünk mindenkit !

2015-07-19 09:52

#3093: - Re: Re: Re: kérünk mindenkit ! 

nem érezte az iróniát ebben a kifejezésben: "piszkos multi bank"???

vendég

#3097 Re: Re: Re: Re: Re: kérünk mindenkit !

2015-07-19 10:13

#3096: - Re: Re: Re: Re: kérünk mindenkit ! 

szerintem inkább finom nőies jelző volt...én tudnák ironikusabb is lenni :)

Vendég

#3098 Re: Re: Re: Re: Re: Re: kérünk mindenkit !

2015-07-19 10:20

#3095: vendég - Re: Re: Re: Re: Re: kérünk mindenkit ! 

A képvásárlás a többek között arra jó,ha egyszer kormányválás lesz-bár lenne akkor szépen valakinek a birtokána

kerül,mint lenni szokott mindenhova ujat kell venni,és szépen elviszi haza-jó befektetés . NEKI

Vendég

2015-07-19 10:41

Tágabb  családom  2  tagja  megkapta  az  értesítést  s  kifizetésről   ???  !!!Na  ez  kb  65  -%  a  befizett  összegnek.

A " fiktív"  kötvények  után  a  kifizetést  nem  a  névértéken,  hanem   a  befizetés  összegén    számították.

Érdekes,  hogy   Én   kötvényekkel  és  bizonyíthatóan   meglévő  /most  is  a  nevemen  szereplő/  részvényekkel  is  rendelkezem/tem/  és  nem  kaptam   kifizetési  értesítést  !!!   Más   sorstársaimmail  is  hasonló  a  helyzet  !!!!????

Kérem  írjatok  !!

A  LÉNYEG NEM  OSZTHATNAK  BENNÜNKET  KÜLÖNFÉLE  TRÜKKÖKKEL  !!!

M E  G Y Ü N K   T Ü N T E T N I  ,  G Y E R E   T E IS  !!!!!!!!

FOGJON  VÉGRE  ÖSSZE  minden  Magyar és  legyen   szolídárís  a  károsultakkal    !!!!

Vendég

#3100 Re:

2015-07-19 11:27

#3099: -  

a kb 65%-os rokonok 6 millió alatt vannak?