Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

2015-07-31 07:39

Kedden megkaptam az értesítőt, szerdán már át is utaltattam a kártérítést. A fiktív kötvények arányában alig többet, mint a teljes követelésem 1/3-át.

Az OTP-ben az értesítőt nem vették el, a nevemre szóló számlát nyitott a BEVA, amit azonnal meg is szüntettek, ahogy elutalták az összeget. Igazolványra, adókártyára van szükség. (A sorszám húzásnál az egyéb feltételek között kell megnyomni a Quaestor kártalanítást.)

Megkérdezték (mert kötelező megkérdezniük), hogy mit szándékozom tenni ekkora összeggel (4,5mFt)

Mondtam, hogy az hagy legyen az én dolgom, amire a válasz az volt, hogy tudnak adni jó ötleteket, meg a az OTP a legnagyobb és legbiztonságosabb bank. Már kezdték is sorolni a lekötéseket, megtakarítási számlát, még egy másik ügyintéző is oda jött erősítésnek. Na ekkor szakad el nálam a cérna, és próbáltam higgadtan leállítani őket. Elmondtam, hogy jellemzően az OTP-nek köszönhető, hogy a kártalanításból még mindig van 10 mFt követelésem, amit nem tudom, mikor kaphatok meg, ha egyáltalán megkapom. 20 évet spóroltunk, hogy családi házat vehessünk.

Ami a lényeg, én is izgultam mikor kapok már értesítést. Nevem alapján a névsorban a közepén lennék.... Kitartás mindenkinek, bízzunk a legjobb végkimenetelben, mert ha már nem is reménykedünk, akkor akár fel is akaszthatjuk magunkat. Én egy kicsit megnyugodtam, mert ezzel a töredék kártalanítással már egy kis fényt láttam az alagút végén, amibe március 10-én kerültem.

Válaszok

valaki

#3316 Re:

2015-07-31 08:42:15

#3315: -  

Na ezért kell öszefogni, és perelni. A Q kártalanítási törvény nem különíti el a fiktív-nem fiktív kötvényeket!!!

Teljesen törvénytelen amit csinálnak! Nyilván számítanak az átvertek kimerültségére, beletörődésére.

Érdemes elolvasni Palotás János weblapján, a Postabankos esetet, ahol szintén bemagyarázták a kifosztott kisbefektetőknek, hogy így jártak, a káruk nem más, mint befektetési veszteség. A többség elfogadta a mantrát (beletörődtek), kisebbik részük perre ment, és ők vissza is kapták a tőkéjüket, a beletörődők meg hoppon maradtak.

Ezen múlik.