Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#3391 nix politika, nix ugri-bugri

2015-08-05 13:36

ad 8388,   8390   Bár  ki  vagy  is  ilyen  szinten ne  politizálj.  A  Magyarokat  eddig  is  sikerült  a  politikának  megosztani,

itt ennek nincs  helye !!!

 

Követeljük  a  törvények  betartását,   elég   volt  a hazudozásokból,  nem   vagyunk   a  kormány és  politika  játékszere   !!!

 

Mindenki  károsult,  ki  igy ,  ki  úgy  !!!  Nem  hazárdíroztunk  a   hatalom  által  jóváhagyott  és   "ellenőrzött "   céggel  kötöttünk   szerződést. !!  és  NEM MI  DÖNTÖTTÜK  BE  A  QUAESTORT   !!!

 

tEHÁT  MINDENKI  JOGOSAN  SZÓL  ELORZOTT,  KESERVESEN   GYŰJTÖTT    PÉNZÉÉRT    44

 

nE  POLITIZÁLJ   EZEN   AZ  OLDALON,  INKÁBB  ÁLLJ  KI  IGAZUNKÉRT   !!!!!

 

 

Válaszok


Vendég

#3394 Re: nix politika, nix ugri-bugri

2015-08-05 16:38:24

#3391: - nix politika, nix ugri-bugri 

 Mondandód egy részével, pl: Követeljük a törvények betartását - magam is egyetértek.
Ugyanakkor éppolyan érintettként, mint te vagy a többi 32 ezer károsult, kifejezetten diszfunkcionálisnak tartom, hogy az eredetileg elveszettnek hitt megtakarításaink visszaszerzésére, azaz primer önérdekeink érvényesítésére létrejött POLITIKAMENTES fórumokon (itt és a FB-on) a hangadó maroknyi kisebbség, néhány tucat politikai bozótharcos az eredeti törekvéseink mögé bújva hogyan akar kormányt váltani, Orbánt akasztani stb. Az eredmény ma is és az összes eddigi demonstráción is látható volt, a papírmasékat, a sajtót,az MSZP politikusokat és más ellenzéki képviselőket is beleszámolva ott volt néhány tucat ember.