Legyen film a Szent Johanna Gimi című filmről

Quoted post

Vendég

2015-09-14 17:38

Na most mindenki figyeljen ide aki aláírta!
 Laura 125 ezerszer Elmondta : HOGY NEM AKAR FILMET AZ SZJGből!!!!!
 Akkor ti minek erőltetitek?
 Hogy Ráerőltessék Laurára a világ legjobb írónőjére ,hogy legyen film,úgy hogy ő nem akarja?
 Csak a képzeletet tenné tönkre,mert ez a könyv nem filmnek indult.
 És milyen színészt raknának be Corteznek? Valami angolt, A Magyar filmbe? Vagy Győzikét? XD
 Mindenki gondolja végig ,hogy mire szavazott!
 Arra ,hogy csak szenvedés legyen Laura szempontjából?
 NEM lesz film úgysem és kész. Ez a KÖNYV így jó ahogy van,és nem kell elrontani filmmel.

Ennyi voltam ,akinek nem tetszik nyugodtan,hisztizzen vagy mittom én mit csináljon.
 Ez a Véleményem. És ez is marad drága szjgerek!!! -.- -.- -.-

Válaszok

szjg4ever

#10 Re:

2015-09-14 18:25:01

#7: -  

Egyetèrtek...ha lenne film belőle akkor már nem is olvasná szinte senki sem a könyveket, mert a filmet gyors megnézik azt kész...egyszerübbnek találják megnézni, mint, h elolvasnák..és igazad van, mert a film valòszínű csalòdás lenne sokak számára, mivel mindenki máshogy képzeli el pl: Cortezt..szerintem nem kell belőle film...ez ìgy jó ahogy van!!! 

FallenAngel

#12 Re:

2015-09-15 04:34:14

Adom!❤

életed

#29 kk

2016-07-12 09:20:46

drága kommentelő szerintem nem itt a ejed menny vissza a homály világába mindenkinek van fantáziája elképzelni de sokaknak egyfajta megkönnyebülés lenne ha film is lenne igen valóban a szereplő válogatás nehezen menne de hidd el vannak szinészképző iskolák és elhiszem hogy nehéz lenne meg filmesíteni..szval ha ellene beszélsz akkor nem kell ezt az oldalt kommentelni szval pápá